Am o prietena pe care o admir foarte mult pentru felul cum se lupta cu greutatile intampinate in viata. Din copilarie are probleme de sanatate, dar niciodata nu s-a plans ca ii e greu sau ca s-a saturat de rautatile oamenilor. Intotdeauna a spus ca Dumnezeu i-a dat degeaba ocazia sa se nasca pe aceasta planeta, e de parere ca are o misiune in aceasta viata si vrea s-o duca la capat.

Toata iarna s-a chinuit cu lipsa caldurii si apei calde in apartament din cauza datorilor vecinelor la intretinere. Visul ei cel mare era sa aiba posibilitatea sa-si instaleze in apartament o centrala termica.

Aseara ma suna sa-mi spuna ca a facut rost de bani pentru a-si pune centrala. Am ramas fara cuvinte cand am auzit-o, dar m-am bucurat foarte mult pentru ea, stiam cat de mult isi doreste acest lucru. M-a intrebat daca am vreo idee ce centrala termica sa-si ia.

Eu am un prieten care monteaza centrale. El se pricepe la asa. L-am sunat si l-am intrebat ce marca de centrala imi recomanda si de unde s-o iau. El mi-a sugerat centrale termice Immergas la preturi avantajoase. Este de parere ca centrala Immergas este cea mai buna la ora actuala. M-a sfatuit sa intru pe site-ul www.berluni.ro sa ma uit la ofertele centralelor marca Immergas.

Cand am intrat pe site am observat cu uimire ca centralele au preturi foarte bune. Cei de la Berluni ofera clientilor servicii complete, adica asigura livrarea, montajul, service si garantia centralei. Clientii mai beneficiaza de consultanta de la specialist in domeniu, iar toate produsele pot fi comandate impreuna cu autorizatia tehnica de functionare.

I-am spus prietenei mele ca e bine sa-si ia centrala termica Immergas. Am asigurat-o ca cei de la Berluni vinde centrale la cele mai bune preturi de pe piata din Romania. Tot ei va avea grija ca centrala sa fie gata de functionare.

Sunt tare bucuroasa pentru amica mea ca va reusi in sfarsit sa aiba apa calda la orice ora si iarna va avea cata caldura va dori. In aceste conditii ar trebui sa traiasca orice om, dar din pacate nu se intample asa ceva.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *