In curand va fi ziua de nastere a lui fratele meu. De 10 ani locuieste in Anglia, lucreaza acolo ca medic. De mic a visat sa se faca doctor si a facut tot posibilul sa-si indeplineasca acest vis. Conditiile de munca pe care le au medicii la noi in tara l-a facut sa plece in strainatate unde are posibilitatea sa-si faca meseria asa cum si-a dorit inca din copilarie.

Parintii au acceptat cu greu decizia lui. Noi am fost mereu o familie unita, nu am fost niciodata despartiti de mama si de tata, nici macar in copilarie.

Cel mai greu dificil lucru este sarbatorirea zilei de nastere in absenta lui, traditia noastra in familie este sa dam petreceri de neuitat de sarbatori sau cu ocazia zilelor de nastere. Daca fratele nu e, ceva lipseste.

In fiecare an cu cateva saptamani inaintea zilei sale, cautam solutii sa-i trimitem un colet in Anglia. Anul asta am gasit o solutie noua pentru trimiterea coletului. O colega de serviciu mi-a spus de site-ul 2uk.ro. Si ea are o ruda in Anglia. E foarte multumita de serviciile oferite de acest site.

Pentru a avea parte de aceste servicii, doritorii trebuie sa intre pe site la colete Romania Anglia. Acolo exista un formular care trebuie completat cu precizie pentru a afla cu exactitate pretul coletului.
Dupa ce rezervarea online gratuita e gata, cei de la 2uk.ro vin sa ia coletul de acasa si il trimite in Anglia la destinatar. Colega mea mi-a spus ca coletul rudei sale a ajuns la destinatie exact in data completata in formular. Pretul a ramas si el asa cum a fost stabilit online.

Ceea ce mi-a zis colega, m-a incantat foarte mult. Mereu am cautat un serviciu de curierat sigur pentru ca fratele sa primeasca in conditii bune ce-i trimitem noi. Nu am mai stat pe ganduri, am intrat pe site aseara, dupa ce am stabilit impreuna cu parintii ce vom pune in colet anul asta, pentru a completa formularul corect.

Fratele meu se va bucura mult pentru gasirea firmei de curierat deoarece are si el posibilitatea sa trimita colete in tara. Asa cum am facut eu, poate si el sa intre pe site la colete Londra Romania pentru a completa formularul de trimitere unui colet.

In fiecare an incerc impreuna cu parintii sa-i trimitem cate ceva care pentru el acolo intr-o tara straina departe de noi, are o valoare sentimentala foarte mare. Nu a fost an, sa nu ne multumeasca pentru cadouri, sa nu aiba lacrimi in ochi. E o persoana sensibila, ii lipseste mult viata de acasa, dar nu regreta alegerea facuta. In Anglia poate sa-si practice meseria asa cum trebuie, ceea ce in Romania nu e posibil.

Sa speram ca intr-o buna zi situatia se va schimba. Atunci cu siguranta fratele va reveni acasa si va profesa cu drag intr-un spital romanesc.

Eu nu sunt atat de curajoasa sa plec undeva in strainatate sa-mi construiesc o cariera, nu ma vad despartita de parinti sau de prieteni. Prefer sa traiesc in tara mea, desi uneori mi-e foarte greu sa inteleg ce se intampla cu oamenii in Romania.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *