Prietena mea cea mai buna a lucrat multi ani in strainatate. Am tinut legatura cu ea prin internet. Inaintea sarbatorilor de iarna a venit acasa si n-a mai plecat. S-a hotarat sa nu mai continue sa lucreze in strainatate.

Isi dorea sa-si indeplineasca un mare vis pe care il are inca din copilarie. Avea in sfarsit banii stransi necesari pentru a-si deschide un salon de coafura si frizerie. De mica i-a placut sa studieze coafurile femeilor si freza baietilor. A facut si un curs In acest sens. Dar a ales sa plece in Italia sa stranga bani.

Dupa sarbatori mi-a zis ce vrea sa faca, avea unele indoieli. Am incurajat-o sa mearga pe acest drum, sa-si deschida salonul de coafura si frizerie.

Acum cateva zile salonul era aproape gata sa se deschida. Prietena mea a muncit mult in aceste luni ca salonul sa ia nastere. La un moment dat nu gasea scaun frizerie pe gustul ei. O colega de la serviciu mi-a sugerat sa-i arat prietenei mele scaune frizerie de la Buymag.ro.

Am intrat pe site-ul celor de la Buymag sa studiez ofertele de scaune frizerie, stiam ce-si doreste amica mea. Am observat ca acest magazin online ofera clientilor scaune frizerie de mai multe feluri. Pot fi din plastic sau din diferite materiale moi si diferite forme, culori care se potrivesc design-ului salonului de infrumusetare sau care se pot integra perfect cu restul mobilierului.

BuyMag este distribuitor in Romania pentru branduri cunoscute pe piata internationala, printre care enumeram: NDED, Roial, FPH, Silcare, Lila Rossa si CANNI.

Prietena mea a fost multumita ca aceste scaune frizerie de pe site-ul Buymag.ro au preturi foarte bune si sunt ceea ce si-a dorit ea sa cumpere pentru salonul ei.

M-am bucurat ca s-a rezolvat problema cu scaunul de frizerie. Devenise deja obsesie ca nu va gasi la timp ceea ce ii place. Prietena mea crede ca cineva acolo Sus a ajutat-o sa auda prin mine de site-ul BuyMag.ro care vinde scaune frizerie exact pe gustul ei la preturi foarte bune.

Ma bucur pentru ea ca isi indeplineste visul. Sper ca salonul sa aiba succes, sa-si faca multi clienti fideli.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *