Acum cateva zile a venit la mine in vizita o verisoara sa-mi ceara ajutorul, era disperata pentru ca mama ei are probleme de sanatate si doctorul i-a recomandat terapie cu oxigen la domiciliu. Nu stia ce sa faca, de unde sa ia concentrator de oxigen mai ieftin, ca nu are posibilitatea sa cumpere unu scump.

Am incercat s-o linistesc, i-am promis ca o voi ajuta sa faca rost de aparat. Imediat am dat sfoara in tara la toti prietenii mei, am scris anunt pe internet, am inceput sa caut mai multe detalii despre concentrator oxigen.

Un prieten virtual m-a cautat ieri sa ma intrebe daca stiu despre site-ul www.ortopedica.ro unde pot gasi concentrator de oxigen portabil la un pret foarte bun. Sincera sa fiu nu auzisem de acest site.

Am intrat sa studiez ofertele si sa vad ce servicii ofera magazinul online Ortopedica. Am aflat ca aceasta firma au la vanzare dispozitive medicale ortopedice de calitate, personalizate, pentru adulti si copiii. In atelierele firmei se foloseste cele mai noi tehnologii, pentru care Ortopedica e certificata ISO.

Am gasit concentrator oxigen care are consum mic de energie, produce putin zgomot. Utilizatorul are grad inalt de confort. Nu are nevoie de operatii de intretinere pe o perioada de 3 ani.

Asta e ceea ce ii trebuie matusii mele. Azi am sunat-o pe verisoara mea sa-i spun ca am gasit concentrator de oxigen potrivit pentru mama ei. I-am dat vestea ca o voi ajuta sa cumpere aparatul. Verisoara a izbucnit in plans cand i-am spus toate astea.

Tin mult la aceste rude ale mele. De mica am avut o relatie stransa cu aceasta matusa. Si ea ar face la fel pentru mine sau pentru familia mea.

Acum cateva minute am citit indrumari despre terapia prin oxigen, despre cauzele care duc la bolile care sunt tratate cu aceasta terapie.

Ma bucur ca am posibilitatea s-o ajut pe matusa mea. Sper ca terapia cu oxigen sa-i faca bine. Sanatatea e cel mai pretios lucru pe care il poate avea un om in viata. Poti avea orice pe lumea asta, daca nu esti sanatos, degeaba le ai.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *