download (87)

VITAS, pe numele sau intreg Vitali Vladasovici Graciov s-a Nascut in anul 1981 la Odessa, este cunoscut incepand cu 2000, cand apare pe scena rusa cu melodia `OPERA 2`. El este unul dintre putinii artisti in muzica caruia se regaseste o varietate de stiluri muzicale (pop, techno, opera).

Printre albumele lansat de el, care au ocupat primele locuri in topurile din Rusia se numara: `Filosofia Miracolului`, `Zambeste!`, `Mama`, `Cantecele mamei mele`, `Sarut cat o Eternitate`, `Intoarceti-va acasa, Partea 1` si `Intoarceti-va acasa, Partea a 2-a`.

Vocea lui VITAS a fost asigurata la 2.500.000 de euro pentru 25 de ani.

In 2001, a fost numit `Descoperirea Muzicala a Anului` si a fost de doua ori premiat al People Prize Golden Gramophone pentru melodia `Opera 2` – in 2001 si `Zambeste!` – in 2002.

Pe 29 martie 2002 a stabilit un record de netagaduit, devenind cel mai tanar artist care a sustinut un concert solo la Palatul Kremlin.

VITAS este recunoscut in anii 2004, 2005, 2006 drept primul artist rus care a dat cel mai mare numar de concerte pe teritoriul Federatiei Ruse, Ucrainei, Kazahstanului, Belorusiei, Statelor Baltice si Istraelului (aproximativ 600).

Este unicul artist care are monument in Shanghai. In clinici din Europa, China, Coreea si Norvegia, muzica lui VITAS este folosita pentru stabilizarea tensiunii in perioada de reabilitare.

Intrarea lui VITAS pe piata muzicala asiatica – China, Taiwan, Singapore si Japonia – a avut loc in 2005, cand a cucerit publicul cu vocea sa de exceptie.

Mai mult de 600 de fan-cluburi s-au format in aceasta regiune in jumatate de an. A fost declarat `Cel mai iubit artist strain` in China si Japonia, in 2008, si a incantat publicul la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Sursa: http://www.bestmusic.ro

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *