De ceva timp, circula prin lume o idee falsa conform careia informatia costa, dar nu m-am gandit niciodata sa le cer bani prietenilor pentru informatiile bune pe care le ofer din toata inima! Poate inghitirea pe nemestecate a unei informatii eronate se plateste scump, in rest consider ca trebuie sa marturisesc mai departe experientele mele placute cu magazinele si produsele.

Cum as putea sa trec cu vederea experienta mea virtuala avuta in momentul in care cautam ceasuri barbati? Exasperat de rezultatele nule ale cautarilor prin magazinele fizice, m-am refugiat in mediul virtual.

Merit un ceas! S-a facut consiliu de familie, dupa ce eu am realizat acest lucru si am propus, iar “prim-ministru” mi-a alocat un buget, dar a ramas mult timp intact cata vreme am mizat pe magazinele din oras. De ce? Cele cateva modele de ceasuri barbatesti  aveau un design adolescentin, care mi-ar fi stirbit din prestanta, nu pentru ca sunt un tip prea pretentios, dar pur si simplu nu ma cuprindea cureaua! Din cele 3-4 modele, unul era prea scump, altul dubios de ieftin, utlimul imi era mic!

Cum stateam eu la birou dezamagit, m-am gandit sa tastez ceas barbatesc, iar pe primul loc in topul cautarilor s-a clasat Ceasmania. La inceput nu am inteles de ce. M-am gandit ca distribuitorii au ales un nume care sa garanteze succesul, abia dupa ce s-au afisat cele 1326 de modele de ceasuri barbatesti am inteles cat de pretios este magazinul descoperit de mine! As putea sa fac aur indreptand oamenii care cauta luni de zile un ceas de mana care sa le fie pe plac pe site, dar gratuit am primit, gratuit voi da!

Nu am crezut sa gasesc vreun magazin, care sa raspunda tuturor dorintelor mele! Adica vreau un ceas Briston, sa-mi arate 25 de modele, vreau un ceas cu carcasa din titan sau poleit cu aur, sa mi-l puna la dispozitie.

Prieteni, gratuit ati primit acesta informatie, gratuit sa o duceti mai departe, acesta sa fie rasplata mea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *