Ce ar fi sa te simti excelent, sa stai acasa la un pahar de vin, alaturi de cei dragi, iar cineva sa vina sa te anunte: “Domnule, v-a sosit ceasul”?

Stim cu totii ce inseamna in intelepciunea populara acesta expresie, dar acum nu este vorba despre aceste tipuri de ceasuri , ci despre ceasurile elegante si originale comandate de pe Ceasmania.

Din cele mai vechi timpuri, romanii foloseau expresia “a-i sosi ceasul” atat in context pozitiv, cat si context negativ. Ea se referea la un om care trebuia sa moara, sa se casatoreasca sau la o femeie care trebuia sa nasca.

In cazul in care intarziati de la serviciu, de la intalnirile importante din viata dumneavoastra sau la evenimente, cumparati-va un ceas in al doisprezecelea ceas!

Se va gasi si pentru dumneavoastra un ceas de cinste intre cele peste 1000 de ceasuri barbati, pe care sa-l dati inainte sau inapoi, dupa cum se schimba ora! Domnule, este bine sa stiti ca atunci cand “v-a sosit ceasul de le Ceasmania”, aveti voie sa deschideti coletul la livrare si sa verificati daca este ceasul dumneavoastra sau nu! Nu sunteti obligat sa primiti sau sa platiti un ceas strain!

Doriti un ceas galben ca lamaia? In magazinul despre care v-am vorbit, il gasiti! Desi este ieftin ca braga, este un produs foarte bun si rezistent. Ceasul barbatesc XONIX CROSSFIT XCR-MV007 costa 188 de lei. In ciuda pretului scazut, el functioneaza pe baza mecanismului quartz, este rezistent la apa, cu display iluminat si afisaj ultracomplet: cronograf, data, afisaj 2 fusuri orare, afisaj ziua saptamanii, afisaj luna, alarma, temporizator.

Din curiozitate, am cautat printre ceasuri dama  un ceas ieftin si viu colorat si am gasit rapid  Ceas Dama Mark Maddox Fashion Casual MP0002-95 la pretul de 199 lei.

Comandati urgent produse de pe Ceasmania si veti constata cand veti avea si produse de calitate si puncte de loialitate si respectul celor din jur ca :”Nu aduce anul ce aduce ceasul!”

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *