Prietena mea cea mai buna si-a facut anul trecut o asociatie umanitara din dorinta de a-i ajuta pe cei cu problemele ei de sanatate sa aiba o viata mai frumoasa. Amica mea sufera de paralizie cerebrala ( tetrapareza spastica) si din aceasta cauza se deplaseaza doar cu ajutorul unui scaun rulant.

De mica a dus lipsa de plimbari, de iesiri in oras cu prieteni. Sa mearga undeva, pentru ea a insemnat o sarbatoare. De cativa ani a reusit sa achizitioneze un scaun rulant electric cu care acum se poate deplasa singura. Necazul este ca nu poate sa mearga prea mult cu acest carut in Bucuresti deoarece e foarte aglomerat .

De cate ori trebuie sa mearga la vreun doctor sau la un eveniment trebuie sa se roage de un vecin sau plateasca bani grei la taxiu. Necazul este ca scaunul rulant electric nu incape in orice masina, trebuie una mare ( duba ).

E de rasul lumii ca Bucurestiul nostru drag nu asigura transportul persoanelor cu dizabilitati in oras unde au nevoie, asa cum se intampla in Brasov de exemplu. Eu pot sa ma duc oricum unde vreau in Brasov cu ajutorul unui microbuz de la Rat Brasov. ?oferul vine sa ma ia de acasa si ma aduce inapoi.

Din cauza acestor probleme cu transportul, prietena mea a facut un proiect prin asociatia ei cu ajutorul caruia doreste sa achizitioneze o masina adaptata pentru persoanele cu dizabilitati in scaun rulant cu care sa asigure deplasarea la cat mai multor persoane care au nevoie sa mearga unde vor in Bucuresti si nu numai.

Hai s-o ajutam pe prietena mea sa-si faca cunoscut proiectul, sa poata strange banii necesari pentru a cumpara masina adaptata. Toate modalitatile de donare sunt pe site-ul https://andreeaivaninvingatoare.ro
Pagina de Facebook este: https://m.facebook.com/andreeaivaninvingatoare/?notif_id=1610575569399518¬if_t=page_fan&ref=notif

Va rog sa distribuiti articolul, sa vada cati mai multi oameni! Multumesc!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *