Acum cateva saptamani un vecin cu care ma impac foarte bine si-a cumparat in sfarsit o masina. Isi dorea de multa vreme acest lucru. E visul lui din copilarie sa se plimbe cu propria masina prin toata tara.

M-am bucurat pentru el, e o persoana care merita tot ceea ce e bun pe lumea asta.
Provine dintr-o familie saraca cu multi frati care a luptat din rasputeri sa aiba o viata cat mai decenta. Oameni mai buni, mai cinstiti sau mai respectosi nu am mai vazut. Baiatul despre care va vorbesc e de o bunatate rara si foarte harnic. Acum un an nu a ezitat sa ma ajute intr-un moment greu din viata mea. Din acest motiv va fi mereu in sufletul meu.

In urma cu o saptamana m-am intalnit cu el pe scara blocului. Din cauza serviciului, nu am apucat sa vorbesc nu el de cand a reusit sa-ti indeplineasca dorinta cea mare.. Se vedea pe fata lui ca este fericit pentru ceea ce a realizat. Cand eram aproape sa terminam conversatia noastra si sa ne luam ramas bun, vecinul ma intreaba daca nu stiu vreun magazin sau vreun site care vinde redresoare auto. Eu tineam minte ca un prieten bun mi-a spus de curand ca si-a luat un redresor auto de pe un site la super preturi. I-am promis vecinului ca o sa-l intreb pe amicul meu despre ce site e vorba.

Dupa ce am ajuns acasa in acea zi l-am sunat pe prietenul meu asa cum am promis. Nu am putut vorbi cu el decat seara, era foarte ocupat la serviciu. A fost bine si atunci, mi-a dat imediat adresa site-ului cu redresoare auto. Mi-a garantat ca pe acest site se gasesc redresoare auto la cele mai bune preturi la cea mai buna calitate. Nu aveam motive sa nu-l cred pentru ca il cunosc de multi ani si stiu ca niciodata nu cumpara un lucru la intamplare, mereu e atent la fiecare detaliu. Dintotdeauna studiaza toate ofertele existente si numai apoi se hotaraste sa-si cumpere ceva anume.

Acest lucru i-am spus si vecinului meu atunci cand l-am sunat sa-i dau adresa site-ului de unde isi poate lua redresor auto. I-am garantat ca acest magazin online este cea mai buna solutie pentru cumpararea unui redresor auto, amicul meu nu-si lua de aici daca nu era asa.

Vecinul m-a asigurat ca ma crede si mi-a multumit pentru ajutorul acordat. Isi va comanda un redresor auto a doua zi. Nu am intrat in alte detalii pentru ca era tarziu si trebuia sa merg la somn. Am mult de lucru in aceasta perioada la serviciu.

Azi-dimineata, cand plecam de acasa, ma intalnesc cu vecinul. Imediat dupa ce ma vede, imi zice ca in urma cu o zi i-a venit coletul cu redresorul si deja l-a pus in functiune. Era foarte bucuros de achizitia facuta, mi-a multumit inca odata pentru ajutor.

M-a anuntat ca la sfarsitul saptamanii va pleca in prima plimbare prin tara cu masina sa cea draga. Sunt foarte fericita pentru el pentru a reusit sa treaca peste toate necazurile pe care le-a avut si sa aiba o viata mai buna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *