Duminica m-am intalnit cu grupul meu de prieteni cu care ma inteleg foarte bine. Ne cunoastem inca din copilarie si avem o relatie speciala. Nu ne-am certat niciodata intre noi. Ne vedem cu totii cel putin odata pe luna, depinde cat de ocupati suntem unul sau altul.

La intalnirea asta un prieten ne-a dat o veste surprinzatoare. Stiam ca este pasionat de jocuri de noroc, dar niciodata nu ne-a zis ca a castigat vreun ban. Duminica era fericit pentru ca a jucat online pacanele gratis si a castigat o suma frumusica de bani.

Ne-a povestit ca a dat peste un site unde se ofera jocuri de pacanele gratis fara a fi nevoie ca jucatorul sa se inregistreze sau sa descarce un software, nu trebuie nici o adresa de e-mail sau de card de credit. Pe site se gaseste cele mai recente jocuri din Las Vegas, jocuri autentice de cazinou

Jocul preferat a lui amicului meu este Book of Ra. Acest joc este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate din intreaga lume. Aceasta masina a fost construita de Novomatic si are 5 role si 10 linii de plata. Posibilitatea de a multiplica la nivelul maxim de plati intr-un joc cu tematica egipteana este egal cu 5000x. Jucatorul poate sa castige un bonus de 10 rotiri gratuite cu un simbol suplimentar care se mareste. Jucatorul are posibilitatea sa joace de asemenea, un joc de risc pentru a multiplica suma totala de plata.

Cartea este simbolul principal al acestui joc. Ea are doua functii importante. Prima functie pe care o indeplineste este un simbol Wild care inlocuieste toate celelalte in combinatiile castigatoare. A doua functie este un Scatter care activeaza rotirile gratuite. Daca 3, 4 sau 5 carti sunt castigate pe oricare rola, jucatorul castiga o suma de bani egala cu un pariu inmultit cu 2x, 20x sau 200x. Simbolul barbat plateste cea mai mare suma. Are multiplicatori de 10x, 100x, 1000x si 5000x.

La jocul Book of Ra, prietenul meu a castigat suma frumusica de bani. Desi nu sunt pasionata de jocurile de noroc, trebuie sa recunosc ca ceea ce ne-a povestit amicul, mi s-a parut interesant. Ma bucur foarte mult pentru el, e o persoana minunata care merita tot ce e bun de la viata.

N-as putea trai fara prietenii mei, ma pot baza pe ei oricand. Acest lucru mi s-a dovedit acum vreo trei ani cand am trecut printr-un moment foarte greu. Fara ajutorul prietenilor nu stiu ce as fi facut. Un om care nu are prieteni, este un om pustiu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *