Sambata m-am intalnit cu prietenii la un suc. Ne-a m hotarat ca duminica sa mergem cu totii la Azuga sa schiem putin. Eram convinsa ca va fi o zi de neuitat, aveam mare nevoie sa plec undeva sa ma relaxes putin. Serviciul ma stresa foarte mult in ultuna vreme.

A doua zi m-am sculat plina de energie, abia astepteam sa ajung la Azuga. Am pornit la pornit cu propria masina care nu-mi facuse pana atunci nicio problema de cand o cumparasem acum doi ani. Dar cand am ajuns la Predeal, masina a inceput sa faca fite, abia am ajuns la un peco unde am cerut ajutorul, nu stiam ce sa fac.Mi s-a spus ca nu mai nicio sansa sa mai merg cu masina, ceva la motor s-a stricat. Nu-mi venea sac red ca mi se intampla mie asta cand imi doream atat de mult sa ma distrez cu prietenii mei. Dar asta era realitatea, nu aveam ce sa fac. Mi-am sunat prietenii sa-i anunt ce am patit. Ei m-au sfatuit sa apelez la o firma de auto tractare, sa-mi duca duca masina la un sevis din Brasov si eu sa ajung la Azuga cu trenul.

Am intrat pe internet pe telefon si am cautat o firma care se ocupa cu asa ceva. Lista de preturi oferite de alotractari.ro mi s-a parut cele mai bune. Asa ca i-am sunat si le-am explicat situatia, in 30 de minute au si venit la Predeam unde eram eu cu masina, s-au uitat la masina si mi-au spus ce e de facut.

M-au asigurat ca duce masiina la sevis si pot s-o iau de acolo in cateva zile. Am avut incredere in ce mi-au zis. De aceea m-am hotarat sa ajung la Azuga cumva, sa nu ratez distractia alaturi de prietenii mei. Am noroc ca am gasit imediat un microbus ce m-a dus la Azuga. Desi m-am suparat din cauza masinii, restul zilei a fost minunat, m-am simtit foarte bine alaturi de prietenii mei.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *