Acum cateva zile am primit o veste bomba. Un var de al meu are de gand sa participe la o licitatie publica pentru construirea unui pod intr-un oras mai mic din judetul Brasov. Sunt in relatii bune cu acest var, dar nu mi-am inchipuit niciodata ca afacerile lui vor merge atat de bine incat sa ajunga sa participe la vreo licitatie publica.
Duminica a trecut pe la mine si mi-a dat vestea. Doreste foarte mult sa castige licitatia. Din acest motiv a apelat la o firma ce ofera consultanta achizitii publice. E foarte sigur ca va reusi sa-si implineasca visul in curand. A intrat in lumea afacerilor cu gandul sa lase ceva in urma lui.
Firma la care a apelat. face si dosare licitatii. Il va ajuta pe varul meu sa-si faca si dosarul pentru licitatie asa cum trebuie. Eu nu ma pricep la asa ceva, dar vazandu-l pe verisorul meu atat sigur pe el, am sperante ca va reusi in ceea ce si-a propus.
Deja a zis ca a inceput consultanta cu cei care se ocupa de dosar. Au stabilit un plan de actiune, au realizat oferta tehnica. Urmeaza sa completeze formularele ce trebuie depuse la dosar. Bineinteles ca cei de la firma au rolul de a avea grija ca varul meu sa scrie cele mai bune raspunsuri pentru a avea o sansa la licitatie. Urmeaza alti pasi de executat pana cand dosarul va fi gata de trimitere la Sistemul Electronic de Achizitii Publice ( SEAP). Aici se depun toate dosarele ce participa la orice licitatie publica. Varul meu va fi reprezentat tot de firma ce-i ofera consultanta.
Ieri am avut timp liber si am intrat pe internet sa caut informatii despre licitatii publice. Am gasit acest articol interesant care m-a lamurit cat de cat referitor la ce trebuie sa faca varul meu pentru a reusi sa castige licitatia construirii podului.
Va avea mult de munca alaturi de firma ce-i ofera consultanta si il ajuta sa-si faca dosarul cu tot ce ii trebuie pentru a-l primi la licitatie,apoi sa-l si castige proiectul. Firma lui de constructii sa construiasca acel pod in timp util si sa fie o lucrare de calitate asa cum viseaza.
Eu ii tin pumnii varului meu pentru acest proiect a lui. Cred ca va reusi cu firma ce-i ofera consultanta deoarece l- am vazut ca e foarte increzator ca va castiga licitatia.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *