In metropole si in general, in marile orase, nu doar ritmul accelerat al vietii este o constanta, ci si poluarea tot mai intensa. Colac peste pupaza, mai suntem expusi si la formarea condensului in propria locuinta, datorita diversilor factori, dar si actiunii nocive a bacteriilor, precum si a  multor agenti alergeni cu denumiri stufoase.

Din fericire, exista metode la care putem recurge cand vine vorba sa cream un aer curat in casa, garsoniera sau apartamentul nostru. Solutia pe care v-o recomandam: un purificator aer Sharp. Iata cateva motive in sprijinul acestei idei:

  • Aparatele speciale de purificare a aerului pot reduce umezeala. Aceasta este o trasatura demna de luat in calcul, avand in vedere ca afectiunile provocate de formarea igrasiei/mucegaiului pot ajunge in stadii grave.

Cand umezeala domina un spatiu interior, in lipsa unei solutii eficiente precum un purificator de aer, microorganisme ca ciupercile saprofite sau parazite, tind sa se dezvolte. Regatul lor se extinde de la pereti catre plafoane, alcatuind o pelicula inestetica, cenusie sau de culoare verzuie, al carei impact se manifesta concret prin deteriorarea mediului respectiv. Locurile favorite si propice pentru dezvoltarea acestor ciuperci sunt cu preponderenta baile, de unde isi pot continua ascensiunea catre alte parti ale casei, nestingherit, daca nu vom lua masurile necesare. Toxinele care provin de la mucegai pot cauza stari febrile si alte simptome care vizeaza incurajarea formarii de alergii, nas infundat, victimele principale fiind copiii de varste mici si persoanele cu imunitate scazuta.

  • Purificatoarele de aer se bazeaza pe o tehnologie avansata, constituind o modalitate moderna de control a ambientului interior.
  • Inlatura mirosurile neplacute, cum ar fi cel de tigara.
  • Au design compact si elegant.
  • ozonul, polenul, diverse virusurile si bacteriile, insectele alergene si acarienii vor deveni istorie.
  • Necesita minime masuri de intretinere.
  • Este usor de instalat si folosit.
  • Solutia ideala pentru: scoli, spitale, locuinte, birouri, muzee si biblioteci.
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *