Domeniul constructiilor nu este deloc unul usor si la indemana oricui, fiind necesare in realizarea diverselor sarcini, tot felul de echipamente si utilaje care ajuta extrem de mult omul, diminuand considerabil forta fizica depusa, accelerand considerabil fiecare etapa ce trebuie realizata pentru finalizarea unui proiect.

Toate aceste echipamente si utilaje folosite pe santiere trebuie sa fie cat mai rezistente, astfel incat sa poata face fata sarcinilor zilnice, sa se repare relativ rapid dar si cu costuri minime si bineinteles, sa fie cat mai confortabil de operat.

De asemenea, pe langa toate acestea, echipamentele si utilajele folosite in cadrul unui santier, trebuie sa fie si sigure, astfel incat sa nu existe riscul ca viata celor din jur sa fie pusa in pericol.

Cu cat sunt utilizate utilaje de cea mai buna calitate, mai solide de la firme de top, cu solutii moderne de utilizare, cu atat va exista posibilitatea de a se finaliza mai rapid lucrul pe santiere si de a se respecta intr-u totul deadline-urile stabilite.

Exista tot felul de utilaje ce sunt folosite zilnic in mai toate santierele, precum: camioane, excavatoare, buldozere, cilindri compactori, buldoexcavatoare si lista poate continua. Fiecare in parte sunt extrem de importante, indeplinind diverse sarcini esentiale si foarte grele pentru a fi folosita forta fizica, insa un utilaj fara de care un santier ar ramane mult in urma cu lucrarile, este buldoexcavatorul.

Un bulodexcavator este probabil cel mai complex utilaj pentru constructii si se poate folosi pentru o multitudine de lucrari. In constructiile de case, sarcina cea mai frecventa pentru un buldoexcavator este saparea fundatiei.

Desi lucrarile necesita finisaje manuale, buldoexcavatorul este un utilaj care va sapa fundatia cu rapiditate, la costuri mici. In functie de necesitati, puteti alege buldoexcavatoare cu capacitati diferite, foarte fiabile ?i mai ales eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant si al calitatii lucrarilor efectuate.

Accesoriile aferente sunt cupa multifunctionala care se preteaza atat ca nivelator, lama de buldozer sau dispozitiv de apucare, cupa universala fata, care se foloseste pentru remanipularea materialelor ramase necompactate, cupa cu descarcare laterala care este folosita in general pentru umplerea santurilor, pentru nivelare sau pentru tuneluri si cupa cu descarcare la inaltime care se utilizeaza in inaltime mare de descarcare, folosita pentru materiale cu densitate mai mica.

Daca va numarati printre aceia care sunt in cautarea unui buldoexcavator profesional si de cea mai buna calitate, precum si la un pret avantajos, atunci trebuie sa apelati la serviciile celor de la RET Utilaje SRL.

Aceasta este una dintre cele mai vechi si experimentate firme de profil de pe piata de la noi, incepandu-si activitatea inca din anul 1994, comercializand produse masini, utilaje si echipamente de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi de pe piata. RET Utilaje SRL a reusit sa se impuna ca partener serios de afaceri pentru toti clientii sai si an de an, gama de produse comercializate a fost extinsa, incercandu-se acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu produse de o calitate superioara si la preturi cat mai accesibile.

De asemenea, incepand cu anul 2001 cei de la Ret Utilaje au devenit dealer-i importanti in Romania pentru TEREX (buldoexcavatoare, excavatoare) si pentru ATLAS COPCO (motocompresoare).

Accesand site-ul acestora, mai exact Retutilaje.ro, veti putea observa cele mai bune oferte de buldoexcavatoare la preturi mici, utilaje cu motoare puternice si de diverse capacitati, de la 74 de cai si pana la 110 cai putere, cu un consum redus de carburant si care sunt capabile de un randament crescut. Pentru aceste tipuri de buldoexcavatoare dispun de sistemele de siguranta si franarea sunt atent concepute pentru a garanta o operare cat mai simpla si eficienta a utilajelor.
Designul compact, cabina cu vizibilitate buna si confortabila, rezistenta mare la variatii de temperatura sau umiditate, operarea usoara, acestea reprezinta doar o mica parte din avantajele ale buldoexcavatoarelor MECALAC/TEREX de care va puteti bucura la achizitionarea lor.

Cu buldoexcavatoarele de pe Retutilaje.ro veti putea economisii timp si bani, veti beneficia de livrare rapida, precum si de piese de schimb originale si service in garantie precum si post garantie, la preturi extrem de avantajoase pentru toate buzunarele.

Toate informatiile necesare va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca pentru o oferta completa de preturi si detalii tehnice puteti accesa oricand Retutilaje.ro, si astfel veti putea beneficia de cele mai bune produse si servicii pentru nevoile dumneavoastra ori ale firmei pe care o conduceti. Pe site veti gasi informatii si specificatii precum cele legate de model, putere, cutie de viteze, directie, pompa hidraulica, comenzi incarcator/excavator, adancime maxima de excavare, distanta maxima exacare, inaltime maxima incarcator si asa mai departe.

Nimic nu este acum mai simplu si totul va asteapta la numai un click distanta, o gama extrem de variata de buldoexcavatoare, plus multe alte echipamente si utilaje destinate domeniului constructiilor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *