Abia am asteptat sa am putin timp pentru a ma putea aseza in fata calculatorului sa va scriu despre ce mi s-a intamplat zilele acestea la firma unde lucrez. E un moment important pentru cariera mea profesionala si de aceea sunt fericita pentru reusita mea. M-am gandit ca sa va povestesc si voua, pentru a va putea bucura alaturi de mine.
Acum cateva luni, mi-am indeplinit un mare vis, acela de a lucra la cel mai apreciat ziar din Brasov. Asta mi-am dorit dintotdeauna si nu m-am lasat pana nu am reusit acest lucru. Am crezut ca, odata angajata, viata mea va fi frumoasa, voi avea mai multi prieteni. Lucrurile insa nu au stat chiar asa…
Colegii mei de munca nu prea m-au primit cu drag in mijlocul lor. La inceput, am zis ca e ceva normal, ca trebuie sa ma cunoasca mai bine. Dar timpul a trecut si nimic nu s-a schimbat. Cu trei dintre colegi colaborez cam in fiecare zi si, daca nu ma inteleg bine cu ei, am sentimentul ca munca mea nu va fi la fel buna din punct de vedere calitativ. Nu stiam ce sa fac pentru a imbunatati situatia. Trebuia sa gasesc o solutie pentru a-i determina pe colegii mei sa doreasca sa ma cunoasca mai bine.
Saptamana trecuta, prietena mea cea mai buna mi-a dat o idee despre cum as putea sa rezolv problema. La inceput, nu mi-a placut planul sau, dar, saptamana aceasta, m-am hotarat sa fac ceea ce mi-a fost sugerat.
Mai intai, trebuia sa aflu in ce zodii s-au nascut cei 3 colegi ai mei. Apoi, sa ma informez, in functie de data nasterii, ce le-ar putea placea sa manance in mod deosebit. Apoi, aveam de facut cate un sandwich profile pentru fiecare si sa-l ofer a doua zi la serviciu. Pentru ca sunt fan branza, toate sandwich-urile contin crema de branza de calitate de la Delaco.
Pentru colega mea nascuta in zodia Pesti, am ales alimente diferite si proaspete. Dupa cum arata, este o persoana care face fitness si tine la aspectul fizic. Sandwich-ul se face rapid: primul strat este crema de branza natur Delaco, apoi se pune verdeata, apoi oul fiert.
Al doilea sandwich profile este pentru colegul meu din zodia Taur. Am aflat ca celor nascuti in aceasta perioada a anului le place sa se hraneasca cu carne si adora unele condimente proaspete. Pentru el am facut un sandwich bogat: intre doua felii de paine Graham, se pune un prim strat de crema de branza cu usturoi Delaco, apoi o frunza de salata, 3 felii de rosii, apoi o bucata de bacon crocant, iar ultimul strat este format dintr-o alta frunza de salata. Aveam mari emotii, sa nu rada de mine cand o sa vada ce i-am facut.
Ultimul sandwich profile l-am facut unei colege nascuta in zodia Varsator. Am aflat ca ar fi posibil sa-i placa stilurile diferite si alimente pe care nu le-a incercat inca, idei din diferite bucatarii internationale. I-am pregatit ceva deosebit: intre doua felii de paine cu susan, se pune crema de branza cu verdeata Delaco, apoi se aseaza doua bucati de rosie si de mozzarella Delaco, apoi se pun cateva picaturi de sos pesto, iar, la urma, se adauga si doua frunze de busuioc. Ma rugam s-o impresionez pe colega mea cu aceasta bunatate de sandwich.
Acum trei zile, le-am dus sandwich-urile colegiilor. Am avut mari emotii. Nu stiam daca procedez bine. Imi era teama ca o sa fie inca un pas inapoi in relatia mea cu ei. Dar, spre bucuria mea, reactiile celor trei au fost peste asteptarile mele. Au mancat cu pofta ceea ce le-am pregatit si mi-au multumit frumos. Pentru prima oara, am simtit ca ma apreciaza si ca ma trateaza cu atentie. De atunci, relatia noastra la serviciu s-a imbunatatit. Sper sa fie si mai bine, sa-mi fac prieteni noi. Ii multumesc prietenei mele pentru ideea avuta.
Sursa foto: http://fanbranza.ro
Articol scris pentru SuperBlog 2014