Cat am stat in sufragerie a fost bine. Aerul conditionat si-a facut datoria, iar atmosfera era respirabila. Abia cand am deschis usa dormitorului mi-a sarit in fata aerul de cuptor incins, dar mi-am zis ca dupa ce ma voi aseza pe pat, se va mai racori.

Fals! Ma sucesc cand pe o parte, cand pe alta, mi se lipeste cearsaful de piele, transpir si ma ustura tot corpul. Simt ca nu mai rezist. Organismul este infrant de oboseala, dar nu pot dormi de caldura.

As putea sa ma mut in sufragerie, dar acolo am cazat musafirii fiindca am fost invatata sa le ofer altora ceea ce am mai bun. Ar fi culmea sa ii culc pe ei in cuptor si eu sa beneficiez de confort maxim!!!

Ma trezesc si iau laptopul in pat sa gasesc consolare. Tastez ventilator fiindca imi amintesc cum in copilarie, tata facuse singur un ventilator artizanal si il pusese langa patul meu sa ma racoreasca.

Acum nadajduiesc sa gasesc unul de cumparat, sa fie ieftin, sa nu coste mult si sa il pot curata de praf sa nu mi-l pulverizeze in fata. Mi-ar mai placea sa imi ofere aer curat cu zgomot cat mai putin, adica sa lucreze asa in tacere, sa pot dormi noptile.

Ventilator CATA E-100 GTH de la Cata se afla in stoc, iar simultan cu plasarea comenzii va fi impachetat si trimis catre mine. Cu 389 de lei voi avea cel mai odihnitor somn din lume, fara pilule de dormit care dau dependenta sau inutilul numarat de oi.

Ventilatorul este util si cand inveti in dupa-amiezile firbinti sau ai de lucru in noptile care iti trimit ca pedeapsa toata calduta inmagazinata de casa in timpul zilei.

Ventilatorul este o solutie ieftina si eficienta, dar aerul conditionat portabil reprezinta si o solutie de incalzire pe timpul iernii.

Investiti in aparate de aer conditionat si ventilatoare sa aveti un somn odihnitor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *