Cand zapada blocheaza arterele de circulatie si astepti ore intregi suportand temperaturi siberiene, imaginatia te pacaleste ca Fata Morgana. In loc de aburii respiratiei celor care asteapta ca si tine si risca sa se transforme in stane de gheata, ti se pare ca ies aburi calzi si parfumati dintr-o ceasca de ceai sau de cafea…
Ei, ce nu ai da atunci pentru o muscatura de covrig sau placinta calda si o picatura de ceai dulce si aromat! Dar pe trotuare poate aparea omul cu ceainaria sa mobila de pe biclicleta (https://bicicletapegas.ro), mai ales ca si-a montat un sistem ingenios de facut partie in fata rotilor. Lumea va face coada instant la produsele care ofera caldura organismului, fiindca si degetele amortite isi revin cand strang paharul cu lichid fierbinte.
Astfel ca toti oamenii inghetati vor dori sa cumpere ceva, iar afaceristul va avea o multumire dubla:
-va prospera financiar
-va fi iubit si asteptat de toti.
Cu timpul va face si abonamente la ceai, cafea sau ciocolata calda si va lua comenzile la produse de patiserie cu o zi inainte. Ceainaria pe bicicleta se va reinventa la vreme de vara, cand instalatiile pentru apa calda vor fi schimbate cu genti frigorifice si aparate minuscule pe baterii de facut fulgi de gheata. Atunci va vinde sucuri proaspete si reci de portocale, ananas, mere, capsuni, pepene si kiwi, ceai cu gheata pentru doritori sau inghetata.
Cu bicicletele Pegas de tip Cargo afacerile merg ca pe roate, iar consumatorii vor fi multumiti sa vada cum produsele sunt pregatite si servite igienic in fata lor.
Doamne, cate idei de afaceri si de usurare a muncii legate de bicicleta pot fi puse in aplicare. De pilda cei care pun reclamele in cutiile postale de la blocuri, pot parcurge trasee kilometrice cu bicicletele.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *