De multe ori pleci sa lucrezi prin straini si te intorci la fel de sarac cum ai plecat sau in orice caz, abia iti ajung banii sa supravietuiesti, dar le-ai frange inimile parintilor sa stie adevarul!
Ei sunt convinsi ca tu te-ai instrainat pentru o vreme sa te realizezi, apoi te vei intoarce in sat cu suficienti bani sa ridici o casa cum nu s-a mai vazut.
Adevarul este undeva la mijloc, dar nu doresti sa pari neajutorat in fata lor! Ai facut economii la sange sa aduci cadouri pentru fiecare si sa ai bani pentru a petrece un concediu decent in tara.
Daca nu ar fi existat inchieri auto Bucuresti, te-ai fi dat de gol, asa poti intretine cu ajutorul lor mitul prosperitatii. Trei zile ai mers cu autocarul si ti s-au umflat picioarele. Calatoria a fost un chin, dar la sosire te va astepta masina de lux cu care te vei duce la ai tai. Ai inchiriat-o pentru multe zile si bine ai facut, fiindca vrei sa-i duci si pe ei in concediu dupa ani si ani in care nu au avut vacanta. Au motivat mereu ca au gradina de sapat, animalele de ingrijit si nu au mai parasit curtea.
Ti se frange sufletul de mila lor, dar acum vor radia de fericire cand te vor vedea la volan si cand ii vei duce in Moldova, apoi in Maramures in conditii de lux.
Ai planuit asta cum ai aflat de existenta ofertei masini de inchiriat  Bucuresti  si dupa ce ai facut rezervarea, ai stabilit traseul: Putna, Voronet, Iasiul, Bojdeuca lui Creanga. Cazarea la pensiuni de 3-4 stele unde sa fie serviti asa cum merita sufletul lor bun si sa manance “poale-n brau” pe saturate. Sa-i opresti in paduri, sa popositi pe malul Siretului, sa intinereasca de fericire.
Apoi sa prelungiti excursia in Maramures. Sa vada locurile amenajate de localnici pe cursurile rapide ale raurilor de munte unde-si spala hainele si covoarele cat mai natural! Sa admire portile din lemn si costumele populare si cergile.
Apoi sa popositi in satele marilor scriitori transilvaneni pe care romanii de la sate ii venereaza: Slavici, Rebreanu si George Cosbuc.
Si casa memoriala a lui Avram Iancu va asteapta. Desi drumul va fi lung, masina se va comporta exemplar. Va merge lin, nu va ramane in pana, vei putea sa le pui muzica parintilor tai sau veti putea depana amintiri din copilarie. Te vei indragosti de masina, dar le vei asigura in sfarsit celor dragi o vacanta.
Masina inchiriata iti va facilita si inapoierea. Nu vei fi nevoit sa te rogi sau sa platesti pe cineva sa te duca la autocar, ci ai stabilit deja ca reprezentantul firmei va fi acolo la data si ora stabilite de comun acord.
Trebuie sa fii putin mai devreme sa faca revizia masinii cu tine si sa-ti inapoieze garantia. Banii opriti pentru ca sa fie siguri ca vei aduce masina intacta inapoi, s-au pastrat si iti vor prinde bine dupa concediu.

 

Distribuie

1 comentariu

  1. Serviciile de rent a car reprezinta o alternativa foarte isteata pentru cei care au nevoie de o masina, dar nu atat de des incat sa-si cumpere una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *