Ingredimente: 500g de frisca, 500g branza mascarpone, 6 galbenusuri, 100g de zahar pudra, o punga de piscoturi, cafea facuta, lapte, esenta de rom coniac
Preparerea cremei mascarpone: Se amesteca frisca cu branza mascarpone, apoi galbenusurile cu zaharul pudra pana se intareste galbenusurile, apoi acest continut se adauga la continutul obtinut din frisca si mascarpone, se amesteca bine si apoi se adauga un paharel mic de cafea, unu de coniac si esenta de rom dupa gust, apoi iar se amesteca.
Prepararea piscoturilor: Se incalzeste lapte, sa fie caldut si in acel lapte se pune iar cafea, coniac si esenta de rom. Piscoturile se baga in lapte si se ia imediat de acolo ca sa nu se inmoaie prea tare.
Prepararea prajiturii: Se aseaza piscoturi intr-o tava intinsa si inalta, apoi se pune crema peste ele, apoi iar piscoturi si crema pana se termina piscoturile si crema. Ultimul strat a prajiturii trebuie sa fie crema.
Pe deasupra prajiturii se pune cacao.
Ramona Lengyel