V-ati intrebat, vreodata, cate persoane pe lumea aceasta urmaresc un horoscop zilnic. Eu situ ca ma numar printre acele persoane carora le face placere sa citeasca diverse despre zodia lor. Totul a inceput cu zodiacool.ro un site la care te poti abona pentru a primi un horoscop zilnic, cu detalii interesante despe semnul tau zodiacal.

Astrologia este una dintre cele mai vechi cai de a citi semnele mistice din astre si este prezenta la majoritatea poparelor de pe fata pamantului. Fie ca vorbim despre egipteni, greci sau romani, acestia au un lucru in comun si acela este faptul ca detineau un calendar, in care sarbatoreau cele 12 zodii in functie de sezon si luna a anului. Dupa cum bine stim, anul are 12 luni, iar fiecarei luni ii este atribuita o zodie in fucntie de carateristicile sale. Zodiacul este format din patru zodii de foc, patru zodii de apa, patru zodii de pamant si patru zodii de aer. Toate aceste zodii intruchipeaza caracterul uman, intr-un fel sau altul, iar descrierile sunt foarte autentice.

Tin minte ca prima data cand mi-am citit horoscopul, am ramas uimita, deoarece unele lucruri scrise despre mine ma caracterizau perfect ca persoana, insa nimeni nu mi le spusese pana acum. De asemenea, simteam in sinea mea ca trebuie sa fie ceva mai profund despre existenta fiecarei persoane, iar misticismul poate fi o cale de a descuia anumite usi spre cunosterea sinelui.

Asta inseamna astrologia pentru mine, care nu se limiteaza doar la interpretara semnului zodiacal, ci poate ofei o citire completa care poate fi comandata chiar de pe site-ul zodiacool.ro.

Ce este o interpretare a astrogramei personale?

De obicei, acest serviciu este contra cost, deoarece persoana interesata solicita un astrolog privat, pentru a-i calcula astrograma, in functie de ora nasterii, anul nasterii si locul unde s-a nascut nativul. Toate aceste detalii se iau in cosiderare pentru a oferi o astrograma cat mai precisa.

Este o munca pe care putini o pot duce la capat, caci nu se bazeza doar pe o intuitie oarba, ci pe o cunoastere care se poate cultiva, in cativa ani, de adeptii astrologiei. Un astrolog profesionist va cunoaste fiecare pozitie in care este plasata zodia, va sti ce inseamna fiecare casa, intr-un mod individual, pentru fiecare client care solicita o astfel de citire.

Cele mai utile informatii intr-o astrograma se pot dovedi a fi pozitia ascendentului, pozitia semnului solar, pozitia planetei Marte si pozitia in casa a 12-a.

Pozitia solara indica semnul zodiacal care guverenaza nativul, iar in functie de elementul caruia apartine, acesta va prezenta caracteristici specifice semnlui.

Ascendentul se spune ca este adevarata pesonalitate a nativului si aceasta se dezvolta pana la varsta de 30 de ani. Dupa varsta de 30 de ani, ascendentul preia comanda, iar nativul va fi vazut de catre toti in functie de cum se prezinta ascendentul. De exemplu, daca o persaona are soarele in Leu si ascendentul in Taur, acesta va fi perceput mai mult ca un Taur dupa varsta de 30 de ani.

Pozitia planetei Marte este cea care ne indruma sa actionam. Pozitia planetei Marte este mai eficienta cand guverneaza semnele de foc, deoarece acestea sunt intruchiparea razboiului si actiunii.

Cea de-a 12-a pozitie in astrograma prezice in ce domeniu al muncii se va descurca cel mai bine un nativ. Cei care au cea de-a doisprezecea pozitie in Capricorn se spune ca vor excela in orice domeniu isi propun.

Citirea unui horoscop zilnic este o activitate foarte interesanta, care implica toate aspectele vietii. Chiar daca nu crezi cu convingere, in timp iti vei da seama ca astrele au modul lor de a-ti transmite energiile pozitive de care ai nevoie!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *