Spune-mi nu iti doresti si tu o cabana in munti, inconjurata de paduri, in care sa petreci zile de vis, iarna? Noi aveam locul, dar ne era teama de multe si asa am pierdut multi ani in care puteam aduna atat de multe comori sufletesti. Iata ce ne tinea pe loc?

1. Teama ca acea casuta de vacanta sa nu fie devastata si toate lucurile din ea luate.
2. Lipsa electricitatii in apropiere si a posibilitatii racordarii la retea.
O sursa de apa curenta se gasea in apropiere, dar fara electricitate, ne-ar fi fost foarte greu!
3. Pe atunci nu aveam masina 4X4 cu care sa ajungem pana la margine padurii.

Acum petrecem cel putin o saptamana din fiecare anotimp in acest loc mirific. Eu ador iarna si cum sunt mare amatoare de confort, imi rog partenerul de viata sa recurga la inchirieri de https://www.sculedeinchiriat.ro/generatoare-electrice puternice, care sa ne asigure confortul.

Locul este de vis, fiind situat la inaltime, la poalele padurii de brazi. Pe drumul ce se intinde de la padure pana la apa raului, ne dam cu sania linistiti, fiindca nimeni nu vine aici in afara de noi. Pe traseu nu sunt copaci sau alte obstacole care ne-ar putea rani.

O cursa cu sania inseamna imagini de vis: copacii cu crengile lor ninse, varfurile albastre ale muntilor proiectandu-se in zare, veveritele sau iepurii salbatici sarind bucurosi prin zapada, vulpile roscate luminând intinderea alba cu flac?ra trupului lor.

In vale, raul curge domol. Este atata liniste in jur, incat se aud glasul cristalin al apei si vantul scuturand crengile de omatul greu. Aici si noptile sunt feerice, fiindca invatam sa pretuim cu adevarat un adapost. Departe se aud haitele de lupi, vantul suiera infiorator, iar gerul crapa pietrele. Dupa ce aprindem proiectorul in curte si facem un ceai, ne asezam la masa de langa ferestra si in timp ce ne ospatam, admiram peisajul.

In cabana este cald si bine, afara viforul spulbera zapada. Din cand in cand, in padure se aud rupandu-se crengile uscate si glasul ingrozit al salbaticiunilor.

Generatorul electric este suficient de puternic ca sa ne asigure lumina in timpul noptii. Televizorul functioneaza tot cu ajutorul generatorului.

La cabana din padure avem momentele de liniste dorite si ascultam colinde romanesti ore intregi. Dupa ce ascultam atent versurile si linia melodica aproape ingereasca, stam la povesti pana tarziu.

Primavara este uimitor concertul pasarilor si al greierilor, Verdele padurii are efect racoritor, viata palpita in orice floare. Dar este ca intr-o poveste pe timpul teilor in floare si al salcamilor. Un miros imbatator pune stapanire peste tot si noi lasam ferestrele deschise sa ne intre aroma in dormitor. Cand avem timp, pregatim din bunatatile padurii: salata de banisori si mancare de urzici.

Este atat de frumos sa ai o cabana in munti, aproape de padure!

Toamna padurea este un tablou viu pe care il admiram si de care ne indragostim. Aici si copiii sunt fericiti si lasa dispozitivele din mana, sa petreaca clipe de vis in mijlocul naturii.

Padurea este ca o fata frumoasa de la nastere, pana cand incepe sa imbatranesca dupa ce si-a indeplinit menirea de femeie. Nu este anotimp, sa nu ne placa sa venim aici si de fiecare data inchiriem un generator electric, sa fim independenti din punct de vedere energetic.

Aici suntem ca intr-o statiune care ne apartine si noi ne facem programul. Nu este ca atunci cand te duci sa faci un gratar la munte si esti obligat sa asculti muzica aceea care nu iti place de la masina vecinilor.
In timpul saptamanilor de odihna petrecute aici ne facem si provizii de plante medicinale, de ciuperci de padure si facem si dulceturi si gemuri din mure, fragi, zmeura si afine. Este un loc binecuvantat de care nu am fi putut sa ne bucuram asa de mult, daca nu exista firma Sculedeinchiriat.ro si nu ne-ar fi pus le dispozitie generatorul electric cu care sa ne iluminam cabana si sa o facem confortabila.

Detii un teren departe de lumea dezlantuita, care ofera privelisti de vis? Nu sta pe ganduri si fa-ti o cabanuta acolo! Va fi locul vostru de refugiu pe caldura de cuptor verii, dar si cand in oras vor da cu petarde de parca asezarea este sub asediu. Vrei o iarna linistita, pe care sa o petreci in intimidate cu cei dragi si cu natura? Inchiriaza un generator electric si refugiaza-te de sarbatori acolo. Vei avea o padure intreaga de brazi impodobiti si vei primi in dar aerul curat, imaginea stelelor de pe cer, colindele ce razbat din padure.

O cabana in munti va fi locul in cre te vei regasi in clipele de cumpana sufleteasca si tot aici vei putea invata pentru examene.

Nu lasa pustiu un loc magic ca acesta si profita de tot ceea ce poti inchiria de pe site-ul firmei Sculedeinchiriat.ro, sa iti faci viata mai interesanta si mai frumoasa!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *