mxhost

Intr-o zi un prieten mi-a cerut sfatut in legatura cu realizarea unui website. Eu i-am spus sa caute pe google firma Mxhost pentru ca are oferte bune. E un site de hosting ce gazduieste o multime de site-uri si are oferte complexe de web hosting cu multe avantaje cum ar fi spatiu de stocare, pe discuri SSD. In functie de pachetul de gazduire se poate primi un numar nelimitat de casute de email, IP dedicat care sa ajute la optimizarea SEO precum si LiteSpeed WebServer care sa incarce site-ul mai rapid. Si mie mi-a recomandat acest site alta prietena. Eu aveam nevoie de un server VPS SSD, adica de un server virtual cu o oferta completa care ma putea ajuta la proiectul meu. Mi s-a oferit ssd-uri cu o viteza de 5 ori mai mare decat discurile clasice sau HDD Enterprise daca imi doream un spatiu cat mai mare pe server.
Prietenul meu m-a anuntat dupa 2 zile ca si-a cumparat domeniu si gazduire web de la Mxhost si m-a intrebat daca am vazut oferta cu servere dedicate. Eu cand am intrat pe www.mxhost.ro nu am deschis si aceasta pagina. Cand am avut timp liber am intrat sa vad despre ce e vorba. Din ce am citit am inteles ca Mx Host propune aceste servere pentru avea un nivel mare de resurse pentru orice site, nu conteaza cat de popular e site-ul sau ce compatibilitate are. Asta conduce la posibilitatea de avea un intreg server pe care se poate pune orice software necesar in functionarea sau instalarea unui script sau pentru streaming video.

Acum o zii-am recomandat unui alt amic MXHOST sa-si inregistreze domeniu site-ului pe acest site si sa-si ia si gazduire. Website-urile sunt viitorul nostru.

.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *