Din ce in ce mai multa lume a inceput sa vada cat de important este sa ai o locuinta personalizata. Desigur, sunt persoane care dispun de un buget foarte mare si pot alege orice mobila doresc, pot realiza pe comandat tot felul de elemente si cate si mai cate. Si totusi, ce faci daca doresti sa beneficiezi de un update in locuinta, insa bugetul tau este destul de mic?

Iti recomandam sa apelezi la Folina, magazinul unde vei gasi cele mai frumoase autocolante, stickere, modele de tapet si asa mai departe, la preturi cat se poate de accesibile si de calitate foarte buna. De exemplu, tot mai multa lume isi doreste sa isi decoreze frigiderul. A cumpara un frigider nou, al carui aspect nu iti mai place, se poate dovedi o operatiune costisitoare. Insa cu stickere si autocolant pentru frigider poti schimba radical aspectul unui frigider care, chiar daca este functional, nu se incadreaza in design-ul bucatariei tale. 

Pe site-ul Folina sunt disponibile  doua tipuri de autocolant pentru frigider:

  1. Autocolant ce se aseaza pe intreaga suprafata a frigiderului. Acesta este la dimensiuni standard de 67 cm pe 200 cm. Modelele sunt diversificate si foarte frumoase. Pot oferi un aspect fresh bucatariei si pot chiar alunga monotonia unei astfel de incaperi. In plus, nu este nevoie de experti pentru a aplica autocolantul. Ai nevoie de o racleta si putina indemanare. Trebuie sa te siguri ca suprafata este neteda si curata si apoi sa iti iei putin timp pentru a aplica cu grija autocolantul. Efectul va fi unul wow!
  2. Sticker pentru anumite suprafete. Acestea sunt ideale pentru frigiderele de mici dimensiuni, carora nu le poti aplica un autocolant standard. Pe Folina sunt disponibile modele amuzante sau chiar elegante, ce pot oferi frigiderului un aspect original. Aceleasi reguli de aplicare ca pentru autocolant, sunt valabile si pentru stickere. 

Asadar, doresti un frigider personalizat, sau vrei sa schimbi aspectul oricarui loc din casa ta? Intra acum pe Folina.ro si alege produsul care ti se potriveste!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *