Se apropie vacanta de vara si precum eu caut ca in fiecare an sa am o mica vacanta undeva in strainatate, zilele astea am inceput sa ma uit pe internet la oferte. O prietena mi-a sugerat cateva  circuite turistice prin J’info Tours. Eu nu mai auzisem de aceasta agentie de turism. Am fost curioasa sa vizitez site-ul lor sa vad cu ce oferte vine in fata clientilor.

Pe mine m-a interesant circuitele turistice, imi doresc sa vizitez mai multe tari din Europa in vara asta. Pe site-ul celor de la J’info Tours m-a atras un circuit turistic la care visam sa-l fac in viitor. E vorba despre vizitarea mai multor orase din Belgia si Olanda. Doua tari pe care nu le-am vizitat inca.
Pe mine m-a interesant circuitele turistice, imi doresc sa vizitez mai multe tari din Europa in vara asta. Pe site-ul celor de la J’info Tours m-a atras un circuit turistic la care visam sa-l fac in viitor. E vorba despre vizitarea mai multor orase din Belgia si Olanda. Doua tari pe care nu le-am vizitat inca. Voi avea ocazia sa vizitez in opt zile orasele: Bruxelles – Bruges – Gent,; Bruxelles – Luxemburg; Bruxelles – Rotterdam – Haga; Amsterdam – Volendam – Marken; Amsterdam – Madurodam.

bruxelles-5106

ASCII 4 images, Size: 6356 x 3850, FOV: 82.13 x 49.75, RMS: 1.97, Lens: Standard, Projection: Spherical, Color: LDR

ghid-turistic-luxemburg

Ce mi-a placut la aceasta agentie de turism este ca iti asigura cea mai buna varianta de zbor pentru a avea cel mai bun tarif la bilete de avion. Acest lucru se realizeaza printr-un motor de cautare usor de utilizat, pentru a gasi un bilet de avion ieftin spre orice destinatie, avand de ales intre curse operate de companii de linie sau companii low cost. Clientul are posibilitatea sa filtreze rezultatele cautarii in functie de nevoile sale. In acest mod persoana doritoare sa calatoreasca va gasi un bilet de avion la pret convenabil si va putea sa-si rezerve vacanta mult dorita in doar cateva minute.

Daca persoana respectiva are avea nevoie de ajutor in rezervarea biletelor de avion sau vrea sa primeasca mai multe informatii cu privire la serviciile incluse si suplimentare oferite de companiile aeriene,J’info Tours ii asigura un agent de ticketing care poate ajuta cu sfaturi utile in timpul procesului de booking, astfel incat persoana sa primeasca garantat bilete de avion ieftine.

Daca clientul are card bancar, cu doar cateva click-uri, isi poate rezerva biletul de avion dorit, pe care il va primi in doar cateva minute pe adresa de e-mail specificata, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la una dintre agentiile J’info Tours.
Serviciile pe care le ofera J’info Tours m-au facut sa ma decid sa-mi rezerv bilete de avion pentru circuitul turistic Belgia- Olanda. Sper sa-mi placa aceasta vacanta. Pana acum nu am mai facut circuite turistice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *