Va anunt ca m-am hotarat sa ma angajez undeva, deja am am stat prea mult acasa. Mi-e dor sa am activitate zi de zi cu un program fix. Eram convinsa ca imi voi gasi usor ceva de lucru. Cand am venit din Germania, mai multi colegi de facultate mi-au oferit loc de munca la firmele lor, dare u i-am refuzat categoric atunci. Simteam nevoia sa stau o vreme acasa alaturi de familia mea sa-mi limpezesc gandurile si sa ma relaxes putin  inainte s-o de la capat cu munca. Altcineva mi-a spus ca sunt cursuri de calificare si formare profesionala pe un site.

Centru de pregatire CPP Alexander’s ofera mai multe tipuri de reduceri cursantilor la cursurile organizate pe anul 2015. Orice persoana poate beneficia de 10% reducere din pretul cursurului la care participa daca reuseste sa inscrie inca un cursant nou. O alta reducere de 10% se poate face daca in cazul in care un cursant mai aduce la orice curs inca un membru de familie.

Cand m-am hotatat ca e timpul sa am din nou serviici, i-am sunat pe toti cei care mi-au oferit loc de munca sa vad daca mai sunt valabile acele oferte si sa vad care imi convine mai mult. Din pacate ofertele au cazut, atunci m-am interesat de cursurile de carificare profesionala. . Am aflat ca pot sa fac curs de bucatar, ceea ce m-a incantat deoarece de mica imi place sa stau in bucatarie si sa gatesc alaturi de mama. Dar mai exista si curs de ospatar care mi-ar place sa-l fac pentru ca si aceasta meserie are legatura cu mancare, trebuie sa stii meniunile pe care le prepara bucaturul ca sa le prezinti clientilor. Totodata mie imi place timpul in restaurante, sa studiez mancarea, bautura servita. Asta as putea sa fa fiind bucatar sau ospatar, In urmatoarele va trebui sa ma hotarasc ce curs voi face la Centru de pregatire CPP Alexander’s.

62733296_1_1000x700_curs-de-ospatar-chelnervanzator-in-unitati-de-alimentatie-zalau-zalau

Perioada în care traim nu ne ofera prea multe posibilitati sau mai bine spus oamenii sunt foarte sceptici în ceea ce priveste gasirea unui loc de munca,mai ales pentru tineri. Oamenii cred ca nu mai este ca pe vremea loc când aveau un loc de munca chiar dupa ce terminau scoala,au dreptate ca este mai greu,dar nu imposibil putem sa ne realizam si într-o lume cum zic ei ,distrusa. Este asa pentru ca noi am distrus-o,dar o putem readuce la viata prin munca.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *