Fiind dezvoltator imobiliar in Bucuresti, vedeam cum piata devenea tot mai saturata. Constructiile imobiliare sunt o afacere tot mai profitabila iar, in ziua de azi, majoritatea doreste sa construiasca complexe imobiliare iar concurenta este foarte mare.

De aceea, am decis sa ma orientez spre un alt judet, unde inca se mai pot achizitiona terenuri iar aprobarile de constructie sunt mai lejere.

Am incercat diverse judete, dar cocurenta a ajuns inaintea mea si am decis sa ma indrept spre tehnologie pentru a avea un avantaj.

Am cautat diferite site-uri de imobiliare, care se ocupa si cu vanzari de terenuri si doar unul singur mi s-a parut de incredere.

Am accesat Ziarulimobiliar.ro, din judetul Alba, care detine o multime de terenuri de vanzare Alba. Site-ul detine anunturi si cu imobiliare de vanzare precum garsoniere, apartamente si vile, informatie care s-a dovedit foarte utila. Am decis ca ma voi opri in judetul Alba, deoarece zona nu a fost inca atinsa de majoritatea investitorilor iar pe Ziarulimobiliar se vand o multime de terenuri Alba.

Informatiile pe care le-am obtinut de pe Ziarulimobiliar.ro au fost foarte utile, deoarece, in baza preturilor pe care le-am obtinut, am reusit sa fac planul arhitectural pentru un cartier rezidential. Avand in vedere preturile actuale de pe site, am decis ca voi vinde toate casele la cheie sub suma de 40.000 de euro si astfel voi atrage clientii iar urmatorul proiect se va vinde cu 60.000 e euro.

Judetul Alba este o locatie foarte frumoasa, deoarece face parte din tinutul Transilvaniei. Un tinut plin de natura salbatica, atractii turistice si biserici frumoase. Este locul ideal pentru a investii in terenuri si imobiliare.

Recomand potentialilor clienti sa viziteze site-ul Ziarulimobiliar.ro, deoarece au ocazia de a gasi locuinte cu preturi foarte convenabile.

Investind in imobiliare, investim intr-un viitor mai sigur ce poate asigura o situatie financiara buna, pe termen lung.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *