Sursa foto: www.google.ro

In sfarsit a venit primavara . In curand trebuie sa ne apucam de curatenia generala de Paste. Eu locuiesc cu mama. N-as putea sa traiesc in alta parte deoarece aici am locuit toata viata. Apartamentul e plin de amintiri frumoase, fiecare lucru din aceasta casa inseamna ceva pentru mine. De asemenea relatia cu mama e una apropiata, nu ma vad traind fara ea.
Cea mai mare dorinta a noastra este sa-i dam apartamentului nostru un nou suflu. De ani de zile nu am mai putut face nimic la locuinta si deja devine apasator acest lucru. Ne dorim s-o readucem la viata pentru a ne simti ca traim intr-un mediu mai vesel, mai sigur, mai confortabil , dar in acelasi timp si mai frumos.

Tot am dat din colt in colt cu inceperea renovarii deoarece suntem doua persoane care nu ne pricepem la materialele de constructii si ne era groaza sa mergem prin depozite sa cautam tot felul de lucruri de care nu avem conostinta. O alta problema este ca mama are probleme de sanatate si nu poate sa umble dupa ceea ce ne trebuie, iar eu lucrez si nu prea am timp liber.

Pe 1 martie a venit la mine in vizita un var. Mereu obisnuieste sa ne aduca un buchet de flori si un martisor . Asa cum o face de fiecare data, mama a inceput sa se vaite ca vrea sa zugraveasca, sa schimbe parchetul si gresia si nu are cine s-o ajute. Nu poate sa cumpere ceea ce ii trebuie.

Atunci varul a pomenit despre o casa de comert Vindem-Ieftin.ro.

Sursa foto:https://www.facebook.com/groups/superbloggeri/?ref=share

– Este o firma? L-am intrebat eu.

– Este o casa de comert cate te ajuta sa cumperi ce materiale de constructii ai nevoie fara sa fii nevoit sa pierzi timpul prin depozite. Este exact ce va trebuie.

– Mai exact ce face aceasta casa de comert? A intrebat mama.

– Cu cei de la Vindem-Ieftin.ro nu mai trebuie sa-ti faci griji ca pierzi timpul cu materialele de constructii. Ei se vor ocupa de tot. Iti ofera consultanta de specialitate pentru cumpararea celor mai potrivite lucruri. Toate produsele le poti lua dintr-un singur loc.

Sursa foto:https://vindem-ieftin.ro/grup-vip/

In plus beneficiezi de un grup vip care este format din mai multi consultanti de specialitate cu vechime in domeniu care iti poate da cele mai utile sfaturi.

Sursa foto: https://vindem-ieftin.ro/grup-vip/

– Noi de ce nu am stiut de aceasta casa de comert? M-a intrebat mama.

– Pur si simplu nu am auzit.

A doua zi, mama deja a luat legatura cu cei de la Vindem-Ieftin.ro. Totul a mers ca pe roate apeland la un grup dedicat vip de amenajari interioare. Sambata am avut in sfarsit timp liber sa-mi arate cum vom renova apartamentul.

– Consultantii m-au sfatuit sa dam pe pereti cu vopseaua lavabila Savana. Am negociat pretul. Vreau sa vopsim in alb, casa va fi mai luminoasa. Va da senzatie de curatenie, de eleganta. Am auzit ca aceasta culoare face bine si la stres.

Sursa foto: https://vindem-ieftin.ro/produs/vopsea-superlavabila-pentru-interior-savana-unistrat-alba-4-l/

– Bine. Asa vom face.

– In bucatarie si pe holuri vom schimba parchetul cu gresie imitatie lemn.

Sursa foto https://vindem-ieftin.ro/oferte-materiale-de-constructii/

– Esti sigura?

– Da, este mult mai eleganta si usor de intretinut. Casa va arata bine si in plus nu voi mai avea grija ca pateste ceva parchetul daca e apa pe jos. Se intretine foarte usor. Cu ajutorul consultantilor am ales si modelul. Am salvat pe telefon o poza.

Mama si-a deschis repede telefonul si mi-a aratat poza cu modelul gresiei alese. Mi-a placut si mie alegerea facuta.

Sursa foto: https://vindem-ieftin.ro/oferte-materiale-de-constructii/

– Ce zici?

– Imi place.

– In camere schimbam parchetul?

– Da, il vom schimba cu alt model mai gros. Uite aici modelul. Va tine mai mult de cald, si nu se mai vede orice picatura sau orice firmitura pe el.

Sursa foto: https://vindem-ieftin.ro/produs/parchet-robusto-stejar-saverne/

Avea si cu pachetul o poza salvata in telefon.

Sursa foto: https://vindem-ieftin.ro/produs/parchet-robusto-stejar-saverne/

– Esti sigura ca ai facut bine apeland la serviciile acestei case de comert?

– Sunt foarte sigura. Au o gama larga de oferte de materiale de constructii de la cei mai renumiti producatori din Romania. Poti negocia pretul in functie de cantitatea dorita. Ce mai vrei? Mi-au placut si recenziile pe care le au. Sunt si pe YouTube.

– Bun. Cum vor ajunge acasa?

– Livrarea dureaza cam 5-6 zile.

– Inseamna ca peste o saptamana putem incepe zugravitul, nu?

– Da. Deja am vorbit cu cineva sa vina sa faca.

– Da?

– Da. Abia astept sa avem apartamentul curat, sa traim si noi mai in confort. Totul va parea mai frumos, mai elegant si mai usor de intretinut. Aceste lucruri sunt importante pentru mine.

– Stiu mama. Ma bucur ca vom face ceea ce ne-am propus. Si eu mi-am dorit sa-i dam un suflu nou apartamentului. Atmosfera devenise apasatoare nefacand nimic de ani de zile. Dupa ce vom termina toate astea, sunt sigura ca ne vom simti mai bine,, vom avea mai mult chef de viata si vom fi mai vesele.

– Sa dea Domnul sa avem sanatate sa ne putem bucura de noua noastra casuta!

– Amin!

Asadar saptamana asta asteptam materialele de constructii de la Vindem-Ieftin.ro, apoi vom zugravi. Vom avea treaba un timp, dar apoi vom trai intr-o atmosfera calda, vesela, fara stres deoarece renovarea a fost o mare problema pentru noi si nu vedeam nicio rezolvare prea curand. Varul meu ne-a facut un mare bine.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *