Ca model videochat, este important sa incepi cu dreptul aceasta activitate. Fie ca alegi sa lucrezi intr-un studio sau acasa, videochatul iti poate aduce castiguri insemnate, atata timp cat dai dovada de implicare si seriozitate. Vorbim, insa, de castiguri mai mici sau mai mari, in functie de alegerile tale.

Este adevarat, un rating scazut te poate urmari oriunde, fie de acasa, fie de la studio, insa o echipa puternica, cu toate cunostintele tehnice la zi, care lucreaza alaturi de tine, poate face diferenta dintre succes si esec, indiferent ca vorbim de cazul unui model avansat sau incepator.

Cu toate acestea, un model care lucreaza din studio poate castiga de pana la 10 ori mai mult decat ar castiga lucrand de acasa, iar asta se datoreaza, in principal, beneficiilor si oportunitatilor de care nu ar avea parte din confortul propriei sale locuinte:

Suportul si calitatea tehnica

Cantaresc foarte mult, atunci cand vine vorba de succesul tau ca model videochat. Teoretic, sa fii model de videochat pare simplu: trebuie sa ai abilitati de comunicare, cunostinte minime de limba engleza, iar ambitia sa-ti fie principala calitate. Practic, castigurile unui model de videochat se datoreaza aparaturii, computerului ultraperformant, camerei video HD, luminilor profesionale si decorului specific puse la dispozitie de catre studio.

Echipamentele si dotarile de calitate nu sunt deloc ieftine, iar tu, ca model incepator de acasa, esti nevoita sa investesti o suma mare de bani pentru achizitia lor. Spre deosebire de munca de acasa, unde toate achizitiile necesare cad in responsabilitatea ta, la studio cheltuielile si investitiile ulterioare angajarii tale raman in sarcina firmei, urmand ca personalul tehnic sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ca tu sa nu fii nevoita sa te confrunti cu nici un fel de disconfort tehnic in momentele in care iti desfasori activitatea.

Suport permanent si o echipa dedicata

Imagineaza-ti cum ar fi ca in prima ta zi de lucru sa nu primesti ajutor, sa nu ai pe cineva care sa iti explice ce trebuie sa faci si cum trebuie sa fii in fata camerei, care sa iti explice site-urile. Modelele din Dolls Studio primesc sprijin inca din primul minut pe care il petrec online, iar echipa de trainerite se ocupa de toate aspectele pentru a le ajuta si pentru a le face sa inteleaga toate lucrurile necesare. Lipsa de experienta costa, de aceea este important ca primii tai pasi ca model de videochat sa fie facuti alaturi de o echipa profesionista, astfel incat evolutia ta sa fie una cat mai rapida si avantajoasa.

Ca studio, avem ca obiectiv permanent gasirea celor mai profitabile site-uri, ca de altfel, negocierea celor mai bune tarife pe minut. La Dolls Studio, ai parte de sedinte profesionale gratuite, iar reclama facuta de o echipa de profesionisti iti poate aduce castiguri mult mai mari decat in cazurile unde promovarea lipseste. Aceste situatii le poti intalni doar in studiourile profesionale. Stand acasa, cunostintele se vor acumula mai greu si vei face multe greseli, iar asta te va costa timp si bani. Amatorii nu au puterea negocierii si nu pot oferi experienta, sfaturile, indrumarile si training-ul specializat pe care le poti obtine intr-un studio de videochat profesionist. 

Incasarea castigurilor si plata taxelor aferente

Lucrand de acasa, vei fi nevoita sa te descurci singura cu contractele de la site-urile de videochat, cu banca la care le duci, sa platesti comisioane de retragere si taxele pentru banii incasati. Pe de alta parte, studioul se ocupa in mod direct de incasarea banilor de la site-uri si de plata comisionului tau, astfel ca tu nu vei avea nicio legatura directa cu plata veniturilor si comisioanelor catre stat, implicit cu administrarea conturilor.

Spre deosebire de lucrul de acasa (ca model independent), unde poti fi pusa in situatia in care nu poti actiona impotriva site-urilor care nu platesc, din partea studioului te vei bucura de plati corecte si la timp, pe langa comisioanele avantajoase strans legate de pretul per minut negociat cu site-ul de videochat. De ce sa alegi sa lucrezi in umbra fara toate aceste beneficii si oportunitati, cand te poti bucura de sprijinul unei intregi echipe care se poate ocupa de succesul tau ca model videochat intr-un studio profesionist?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *