Acum o saptamana un vecin cu care am copilarit impreuna a venit acasa dupa multi ani. De 10 ani lucreaza in strainatate. Cu ajutorul internetul am reusit sa reluam legatura acum 4 ani. Eu l-am cautat pe retea de socializare si el mi-a raspuns.

Ne-am impacat foarte bine cand eram mici, eram ca fratii. La scoala am fost colegi de banca la gimnaziu. Cand a hotarat sa plece in Italia, am fost trista o perioada de timp pentru ca noi doi ne vedeam in fiecare zi si vorbeam de toate. Intre noi nu au existat secrete. Multi spuneau ca o sa ne indragostim unul de altul, dar nu ne-am atras fizic niciodata.

Venirea acasa nu a fost o surpriza pentru mine, mi-a spus ca vine in vizita sa-si vada familia si prietenii. M-a bucurat mult vestea, abia asteptam sa ne vedem fata in fata. Numai duminica am reusit sa ne intalnim, sa stam de vorba mai mult timp. Au trecut asa repede cele trei ore cat am povestit. Nu mai tin minte de cand m-am simtit atat de bine, am ras pana m-a durut burta. Printre alte lucruri, vecinul a pomenit ca are nevoie de steroizi pentru a-si creste masa musculara si forta. Cand se va intoarce inapoi in Italia, va avea un nou loc de munca, va fi bodyguardul unei vedete. Si asa e un barbat bine facut, nu ma mir de ce e bodyguard.

I-am sugerat sa intre pe site-ul vandsteroizi.net, nu va regreta. Stiu de acest site de la un prieten foarte bun care acum ceva vreme a cautat steroizi de vanzare si a fost tare multumit cand a dat peste acest magazin online. Si prietenul meu si-a dorit sa-si creasca masa musculata, forta pentru a fi paznic la un club. Amicul a luat steroizi orali timp de 6 saptamani asa cum e indicat sa se ia fara sa fie afectata sanatatea.

Vecinul meu dorea sa faca la fel ca prietenul, sa-si cumpere steroizi orali. Ieri mi-a scris un mesaj unde ma anunta ca s-a uitat pe site-ul sugerat de mine si fara nicio ezitare si-a dat comanda de steroizi. Mi-a multumit pentru ajutorul acordat si spera sa ne mai intalnim macar odata pana pleaca din tara. I-am propus sa ne vedem maine seara, o sa am o zi mai usoara la serviciu si nimic planificat dupa munca. A fost de acord cu intalnirea.

Sunt convinsa ca vor fi momente de neuitat, ma simt foarte bine in prezenta lui. Ma intreb daca aveam un frate, as fi avut acelasi relatie? Ma simteam la fel de bine in preajma lui? Ma indoiesc de acest lucru. Cred ca relatia mea cu vecinul e ceva unicat pe care o pot avea doar cei mai buni prieteni care se pot baza unul pe altul in orice situatie.

Sunt convinsa suta la suta ca vecinul ar lasa totul balta in Italia si ar veni la mine, daca eu i-as cere ajutorul. Acelasi lucru as face si eu pentru el fara nicio ezitare. Probabil multi vor crede ca exagerez, dar va asigur ca nu e adevarat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *