Azi am petrecut momente speciale alaturi de un var pe care nu l-am mai vazut de mult timp. El a locuit multi ani in strainatate si nu am avut posibilitatea sa tinem legatura. Cu acest verisor am copilarit, avem atatea amintiri superbe comune. Am invatat la aceeasi scoala pana la liceu. Va dati seama ca eram tot timpul impreuna. Ne-am distrat de minune in toti acei ani. I-am dus dorul la liceu, ne vedeam mai rar, dar atunci cand ne intalneam o faceam lata, ne distram vreo 2-3 zile impreuna.
In luna decembrie a venit in tara si ne-a anuntat ca vrea sa se stabileasca definitiv in Brasov. Pe mine cam m-a speriat aceasta veste, imi era teama ca a patit ceva. Dar el m-a linistit spunandu-mi ca s-a saturat sa fie printre straini, doreste sa traiasca alaturi de cei dragi.
In Germania a lucrat la o firma de IT unde castiga foarte bine, a avut posibilitatea sa stranga o suma frumusica de bani in toti acesti ani. Cum a venit in Romania si-a cumparat o casa tip vila pe care vrea s-o decoreze cu tot ce inseamna nou pe piata in materie de mobila, decoratiuni interioare etc. Azi cand ne-a vazut era fericit pentru ca gasise pe internet site-ul Crosinox.ro de unde isi putea lua balustrade cu sticla de calitate asa cum isi dorea.
Varul meu este o persoana eleganta, inteligenta caruia ii place sa cumpere lucruri de calitate, mereu a fost asa. De cand il stiu si-a lua doar bunuri de bun gust pe care sa nu regreti ca ai dat banii.
Abia astept sa fie casa gata facuta, sunt convinsa ca va fi cea mai frumoasa locuinta pe care am vazut-o vreodata. Sunt fericita ca am din nou sansa sa ma vad iar cu acest verisor. Sunt convinsa ca viata mea mai frumoasa de acum incolo. Voi avea iar ocazia sa petrec momente minunate cand serviciul si timpul liber imi va permite acest lucru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *