Astazi am reusit sa fac un lucru foarte important pentru mine. Pana nu stiam unde imi voi petrece vacanta in aceasta vara. Imi doream sa merg intr-o vacanta undeva in strainatate, mai ales in Grecia.

Ieri seara prietena mea cea buna mi-a sugerat sa intru pe site-ul unei agentii de turism, mi-a dat si un link unde sa ma uit. Nu ma asteptam sa dau peste oferte de vacante in Grecia in statiunea Halkidiki. Amica mea a stiut de ce imi arata aceste oferte pentru ca eu imi doream foarte mult sa vizitez chiar aceasta statiunea din Grecia.

Agentia de turism Filadelfia ofera clientilor mai multe tipuri de vacante, cum ar fi: luni de miere, city break, croaziere, circuite sau parcuri de distractii in cele mai importante tari din Europa si din lume.

Ofertele de pe site m-au convins sa indeplinesc visul de avea o vacanta Halkidiki autocar. Astazi mi-am rezervat pe site vacanta mult dorita. Am facut acest lucru pentru ca preturile acestor vacante sunt foarte bune si serviciile acordate de Filadelfia sunt multumitoare pentru orice persoana care doreste sa calatoreasca in siguranta in strainatate in orice tara din Europa sau de pe alte continente.

Sunt foarte fericita pentru ca am posibilitatea sa vizitez in sfarsit aceasta zona din Grecia. De multi ani am auzit de Halkidiki de la o verisoara care si-a petrecut mai multe vacante acolo si a fost mereu incantata de ceea ce a gasit acolo din toate punctele de vedere. Niciodata nu a avut niciun motiv sa spuna ca n-ar mai merge la Halkidiki.

Dupa ce a fost verisoara mea acolo, am inceput sa ma informez despre aceasta zona turistica din Grecia si am aflat lucruri care m-au facut sa-mi doresc sa merg acolo.

Acum sper sa fiu sanatoasa pana la data plecarii si sa ma pot din plin de aceasta vacanta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *