Suntem in perioada cand toata lumea vorbeste despre rezervari de vacante. „Cumpara acum bilete pentru Bulgaria de la Tui-Travelcenter „, mi-a spus prietena mea cea mai buna acum cateva zile. Aceasta agentie de turism are oferta Bulgaria foarte buna in aceasta perioada pentru vacante in celebra zona Nisipurile de Aur.

Agentia Tui-Travelcenter.ro opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati.

La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la peste 19 miliarde de euro.

Cei de la TUI au un parteneriat cu Grupul Eurolines care e cunoscut de toata lumea care calatoresc.

Acest parteneriat pentru mine e o garantie ca agenta de turism TUI e una serioasa. Cei de la Eurolines crede ca este nevoie de o retea de agentii de turism in care notiuni ca siguranta si personalizarea vacantei sa nu fie concepte fara continut, ci sa se transforme intr-o consultanta de calitate.

Eu n-am mai fost in vacanta in Bulgaria, prietena mea a mai fost si i-a placut foarte mult conditiile de cazare nisipuri de aur. Precum o cunosc pe amica mea, inseamna ca conditiile sunt foarte bune, n-am nicio indoiala.

Pana la urma m-am lasat convinsa, mi-am achizitionat o oferta Bulgaria pentru o vacanta de vis. Mi-a fost greu sa aleg un hotel. Pe site-ul ce lor de la Tui-Travelcenter exista numeroase hoteluri Bulgaria ce ofera servicii foarte bune.

In cele din urma m-am hotarat sa aleg hotelul unde a stat prietena mea anul trecut.

Abia astept sa plec in aceasta vacanta in Bulgaria, e prima mea iesire in strainatate si din acest motiv am emotii. De obicei nu-mi fac planuri pentru viitor. Aceasta plecare la bulgari e programata destul de aproape, sper ca totul sa fie bine pana atunci, sa fiu sanatoasa alaturi cei dragi mie.

Ieri seara am citit un articol interesant cu informatii utile despre anumite domenii de activitate de care sunt atrasi roemanii, precum calatoriile.

Trebuie sa recunosc ca si sunt pasionata de calatorii, dar pana acum am calatorit doar in tara si nu-mi pare rau, Romania e frumoasa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *