Ieri am aflat ceva foarte interesant. O colega de serviciu m-a informat ca pe un site exista oferte Paralia Katerini, adica excursii pentru sapte nopti fara masa sau demipensiune in Statiunea  Paralla Katerini din Grecia.

Ceea ce mi-a zis colega m-a pus pe ganduri pentru ca imi doresc de multa vreme sa merg in Grecia, dar nu am reusit din diverse motive sa ajung niciodata.

Aseara am intrat pe site, am studiat ofertele cu statiunea Paralla Katerini. Am citit mai multe despre aceasta statiune renumita din Grecia.

Paralia este faimoasa pentru hotelurile, tavernele, restaurantele, barurile si discotecile sale. Plajele sunt foarte frumoasa, dominate de muntii semeti. Deasupra acestor plaje se gaseste celebrul Munte Olimp (casa zeilor mitologici greci).

Paralla Katerini are deschidere la Marea Egee. Apa marii este calda. Nu are valuri mari. Nu exista vietuitoare marine periculoase.

Preturile sunt ieftine, mai mici decat in Romania. Statiunea are si hoteluri, restaurante si cluburi de lux, asa cum exista si locuri de cazare, taverne si magazine cu preturi scazute.

Toate aceste informatii m-au trezit o mare dorinta de a rezerva o vacanta de sapte zile in Statiunea Paralla Katerini din Grecia, mai ales ca ofertele sunt foarte bune.

Prietena mea cea mai buna m-a incurajat sa-mi ascult inima si sa-mi rezerv excursia la Paralla Katerini pentru ca este o ocazie unica sa gasesc o oferta atat de buna sa vizitez un paradis din Europa.

Mi-am ascultat prietena si mi-am rezervat vacanta la Paralla Katerini. Abia astept sa treaca timpul sa plec in Grecia. Ma rog sa fiu sanatoasa pana atunci. Spre sa fie totul bine pentru a putea sa-mi indeplinesc visul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *