Zilele trecute m-am tot gandit unde sa merg anul asta in vacanta. Am cautat pe internet oferte de vacante exotice, doream sa ma duc intr-o loc mai deosebit unde nu ajunge chiar toti oamenii. Nu stiam sa spun unde as vrea sa merg, dar speram sa-mi iasa in ochi pe internet o oferta atragatoare.

Prietenii mei cei mai buni stiau de dorinta mea si cand ne-am intalnit saptamana trecuta la un suc, unu dintre ei m-a anuntat ca a gasit vacanta perfecta pentru mine. In urma cu cateva zile un coleg de serviciu i-a spus de vacanta Seychelles.

Sincera sa fiu habar nu aveam de Seychelles. Prietenul meu mi-a dat adresa site-ului de unde am putut sa aflu mai multe.

Asa am aflat ca Seychelles este un arhipelag format din aproximativ o suta de insule si atoli in mijlocul apelor verzi-albastre ale Oceanului Indian la 1.600 de kilometri est de continentul african.

Clima este una tropicala, plajele au un nisip alb-auriu, care contrasteaza cu stancile negre de granit.

In apele azurii ale Oceanului Indian, turistii pot face pentru bai si scufundari. Recifele de corali ofera conditii excelente pentru scufundari cu ajutorul carora ai ocazia sa vezi flora si fauna submarina.

Muzica, dansurile, arta si mestesugurile traditionale sunt alte atractii turistice de neuitat pentru vizitatorii Arhipelagului Seychelles.

Toate informatiile aflate m-au incantat. Am simtit ca Seychelles va fi vacanta mea ideala pentru mine in acest an. E ceea ce mi-am dorit, un loc exotic de care nu mai am auzit pana acum. Oferta agentiei Filadelfia Turism imi convine de minune. Nu am avut niciun motiv sa nu-mi rezerv vacanta in Arhipelagul Seychelles.

Prietenii mei s-au bucurat cand i-am anuntat ca mi-am rezolvat problema cu vacanta. Ei stiu cat de pasionata sunt de calatorii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *