Se apropie sarbatorile de iarna. Ador aceasta perioada a anului. In fiecare an incerc sa profit la maxim, sa uit de toate necazurile pe care le-am avut tot anul si sa ma incarc cu energie pozitiva. Cumpararea cadourilor pentru cei dragi, petrecerea Craciunului alaturi de familie, toate bunatatile si atmosfera creata in jurul meu ma fac sa ma simt minunat, cum nu se mai intampla la nicio sarbatoare.

Pe langa bucuria petrecerii Craciunului in familie, sarbatorile de iarna imi mai ofera un lucru minunat, petrecerea cu prietenii mei timp de cateva zile. De multi ani ultima zi si primele doua zile din an,  petrec alaturi de amicii cei mai buni intr-un loc pe care il alegem cu multe luni inainte de Revelion.

Anul asta am hotarat sa facem ceva mai deosebit. In vara am petrecut iar cateva zile impreuna facand team building la Timisoara. Ne-a placut foarte mult acolo, activitatile practicate au fost utile sa ne cunoastem mai bine, sa vedem cat de uniti suntem, ce defecte si ce calitati avem fiecare. Atunci am realizat ce forta are grupul nostru, ce putem sa facem impreuna. Ne-am relaxat minunat. Am venit relaxata, plina de energie pozitiva gata sa-mi continui viata cu optimis si incredere ca totul va fi mai bine.

Asa cum m-am simtit eu, asa s-au simtit toti prietenii mei. Din acest motiv ne-am hotarat ca in vacanta de iarna vom merge din nou la team building Timisoara. Abia asteptam sa traim iar experienta din vara, sa vedem ce mai descoperim despre noi ca persoane si ca grup unitar.

Ma simt o persoana norocoasa ca am asa prieteni. Suntem un grup de sapte persoane care ne cunoastem inca din timpul liceului. Cu cat au trecut anii relatiile noastre de prietenie s-au facut tot mai puternice. Intre noi nu exista secrete, ne spunem totul si ne ajutam unul pe altul atunci cand e nevoie.

Eu ma pot baza suta la suta pe oricare dintre ei in orice situatie in care ma aflu. Acest lucru chiar mi-a fost dovedit in urma cu doi ani cand am trecut printr-o perioada foarte dificila. Atunci am simtit ca am alaturi de mine sase prieteni care ar face orice ca eu sa-mi rezolv problemele si sa ma simt mai bine. Daca nu erau ei nu stiu ce se intampla cu mine. Le datorez viata pe care o am acum. N-o sa uit niciodata acest lucru, toti au un loc important in viata mea.

Comunic in fiecare zi cu ei macar 5 minute, ne vedem mai rar pentru ca toti suntem foarte ocupati, de 3-4 ori pe an. Asta nu ne impiedica sa aflam ce face fiecare in parte. Dar nimic nu se compara cu intalnirile noastre, fiecare intalnire e o mare sarbatoare. De aceea abia astept sa-mi petrec Anul Nou cu prietenii mei. Este cea mai mare bucurie a mea.

Nu stiu cum traiesc alti oameni fara prieteni. Mi se pare ceva oribil. Cine nu are macar un prieten suta la suta de incredere, este un om pustiu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *