Acum cateva seri navigam pe internet, doream sa ma documentez despre anumite programe web design. Am avut placerea sa dau peste blogul lui Iustin Paraschiv care mi-a atras atentia imediat pentru ca era ceea ce aveam nevoie sa ma informez despre programele web design.
Pentru ca oamenii sa-si dea seama cu cine are de a face, Iustin Paraschiv si-a scris pe blog impresionantul CV. Oricine poate avea incredere in ceea ce el scrie in articolele sale despre programele web design pentru ca are o experienta fasta in acest domeniu de activitate.
Dupa acest blog am aflat multe informatii utile despre programul Java pe care nu le stiam. Eu nu am fost niciodata o fana infocata a informaticii, mereu am preferat latura umanista.
Acum stiu ca Java are trei feluri de comentarii: comentarii pe o singura linie: incep cu //, comentarii pe mai multe linii, inchise intre /* si */, comentarii pe mai multe linii care formeaza documentatia, inchise intre /** si **/.
Inca o informatie interesanta am avut placerea s-o citesc a fost despre comportamentul unei clase in Java. Acest comportament determina cum opereaza o instanta a unei clase. Pentru a afla ce e un comportament unei clase trebuie sa stim mai intai ce sunt: metode, echivalentul functiilor sau procedurilor din alte limbaje de programare. Spre diferenta de alte limbaje de programare, in Java nu se pot defini functii in afara claselor. In concluzie, metodele sunt functii definite in interiorul claselor care opereaza in instantele claselor respective. Metodele sunt de doua feluri; metode instanta si metode clasa.
Pe blog mai sunt doua articole interesante despre crearea unui applet si despre mediul Java. Daca cineva are nevoie de asemenea informatii, articolele lui Iustin Paraschiv o sa va ajuta foarte mult.
Am fost curioasa sa aflu mai multe despre Iustin Paraschiv, ceva imi spunea ca blogul cu articole despre programul Java nu era tot ce a scris acest domn pasionat de informatica, dar si de scris, precum se vede in CV. Este redactor sef la o revista de specialitate.
Instinctul nu s-a inselat nici de data asta. Iustin Paraschiv are si un site unde are articole interesante pentru cei care vor sa afle mai multe despre programele web design. Si pe acest site este prezentat pe larg CV-ul domnului informatician.
Imi place foarte mult sa citesc articolele unor oameni foarte talentati in domenilor lor de activitate asa cum e si domnul Iustin Paraschiv. O sa caut revista ”Micul Programator” unde v-am zis ca Iustin Paraschiv e redactor sef. Sunt curioasa citesc mai multe articole.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *