Ieri am avut parte de o zi buna pentru ca mi s-a oferit ocazia sa ajut pe cineva care am prins drag de putin timp. E vorba despre o prietena pe care am cunoscut-o pe retea sociala de pe internet.

Aceasta prietena a reusit sa realizeze un lucru important, ea si-a cumparat centrala termica pentru locuinta sa. Pentru ea era o mare necesitate pentru ca de multe ori nu avea parte de apa calda sau de caldura pe timp de iarna din cauza problemelor nerezolvate de autoritatile orasului de unde locuieste.

Aceasta prietena are probleme de sanatate si are nevoie sa aiba de un anumit confort in viata ei, asa cum ar trebuie sa fie si normal.

A strans cu mare greu banii necesari pentru centrala termica. O admir pentru lupta de a duce o viata mai buna.

Cand mi-a zis ca isi ia centrala, imediat am inceput sa caut si eu ups centrale termice, adica un acumulator pentru centrale care este foarte util pentru ca: nu face zgomot si nu necesita combustibil sau mentenanta; foloseste curent de incarcare mare pentru o reincarcare pana la de 5 ori mai rapida; functioneaza pe mod bypass care permite doar incercarea; functie de ups pentru comutare automata; stabilizator de tensiune; suport mobil pe roti, dimensiuni reduse pentru manevrabilitate usoara; protectie la inversare polaritate etc.

Fratele meu foloseste si el ups pentru centrala sa termica. El m-a sfatuit sa iau ups pentru centrala prietenei mele de pe site-ul www.e-acumulatori.ro pentru ca e o fima care colaboreaza cu CyberPower, principalul furnizor global de solutie de protectie, unul dintre cei mai mari furnizori de ups-uri.

Ieri i-am dat vestea prietenei mele ca i-am cumparat un ups pentru centrala sa. S-a bucurat foarte tare, nu se astepta la asa ceva.

Merita sa fie ajutati oamenii care se lupta cu destinul lor dificil pentru a avea o viata mai buna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *