Nu putem spune ca exista un tratament care sa ne scape pentru totdeauna de riduri, dar cu siguranta putem opta pentru cel mai bun tratament riduri, care sa le tina la distanta pentru cat mai mult timp posibil. Iar acest tratament il reprezinta interventiile chirurgicale estetice, care ne pot ajuta in acest sens. Ce presupune chirurgia faciala si cum poate aceasta sa ne ajute? Conform specialistilor in domeniu, chirurgia faciala presupune orice interventie, mai mica sau radicala, ce vine sa corecteze anumite trasaturi pentru a reda armonia fetei: liftinguri faciale pentru eliminarea ridurilor si a excesului de piele, rinoplastia pentru corectarea formei nasului, liftingul de sprancene pentru accentuarea expresivitatii, otoplastie pentru armonizarea formei urechilor sau blefaroplastia pentru obtinerea unui aspect intinerit al pleoapelor.
Cu siguranta ai auzit de cel putin una, in cazul in care nu ai apelat deja la ele. Sunt interventii care se fac doar de catre medici chirurgi certificati, cu experienta, care dau dovada de pasiune si profesionalism in aceasta meserie. Chipul nostru este plin de detalii subtile care creeaza armonie, unicitate si, bineinteles, personalitate. Cu toate astea, varsta, unele evenimente neplacute, diverse afectiuni sau chiar anumite probleme din nastere pot fi sursa unor mici imperfectiuni sau a unor defecte majore ce cauzeaza disconfort fizic si, mai ales, un enorm disconfort psihic. Partea buna este ca in zilele noastre, nu mai trebuie sa traim cu aceste defecte fizice, care ne pot afecta viata personala si sociala, deoarece interventiile chirurgicale de ordin estetic au evoluat mult si ofera rezultate mereu peste asteptari, intr-un timp scurt si, uneori, chiar si fara durere.
Daca considerati ca aveti nevoie de o interventie de acest fel, va recomand sa apelati la serviciile lui Dr. Calu – medic care, pana in prezent, a tratat peste 6.000 de pacien?i. Dintre acestia, peste 3.000 au beneficiat de interventii de chirurgie plastica sau estetica, restul fiind tratati conservator sau prin tehnici non-chirurgicale minim invazive. Acesta si-a urmat pasiunea si chemarea catre estetica si frumos in clinici private de chirurgie plastica si nu numai, avand ocazia sa opereze alaturi de personalitati marcante ale Chirurgiei Plastice din Romania si din strain?tate. Experienta si profesionalismul acestuia sunt doar cateva dintre lucrurile care il recomanda, notorietatea lui fiind deja recunoscuta in lumea medicinei.
Daca iti doresti sa faci o schimbare in bine la tine, sa iti ingrijesti sanatatea fizica si sa ii menti aspectul tanar pentru mai mult timp, Dr. Calu te va ajuta cu siguranta in acest sens. Este un profesionist desavarsit, care cauta mereu sa isi imbogateasca cultura generala, dar sa isi si imbunatateasca tehnicile de lucru. Pentru un progres continuu in acest domeniu, ce este intr-o permanenta schimbare, Dr. Calu participa constant la numeroase congrese si conferin?e pentru a-si perfectiona consecvent tehnica operatorie, implementand procedee chirurgicale inovative si cele mai noi descoperiri tehnologice din domeniu. Si cu siguranta numeroasele diplome de prestigiu pe care le-a castigat de-a lungul carierei sale vorbesc despre succesul acestuia.
Daca ai trecut printr-un eveniment neplacut sau ai cea mai mica ezitare atunci cand esti in fata oglinzii, doctorul te invita sa discutati despre procedurile de chirurgie faciala care pot recrea armonia fetei tale. Sfatul si recomandarile sale te vor ajuta si te vor face sa intelegi ce proceduri iti sunt necesare. Stim cu totii ca ridurile sunt o urmare naturala si fireasca a imbatranirii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim in umbra lor. Desi genetica determina in principal structura pielii si textura ei, expunerea la soare este o cauza majora a aparitiei ridurilor, iar pentru a le tine la distanta sau pentru ’’stergerea’’ lor rapida de pe chip avem optiunea interventiilor chirurgicale estetice, care ne ofera rezultate vizibile imediate. Pentru orice intrebari sau nelamuriri, Dr. Calu va sta la dispozitie cu raspunsuri.
Frumusetea din interior este, cu siguranta, cea mai importanta, dar de ce sa nu o reflectam si la exterior? Combinatia aceasta este singura si cea mai eficienta metoda de a ne simti 100% bine in pielea noastra, de a avea incredere in noi si de a ne trai viata la maxim. Cu siguranta merita sa faci acest pas, daca consideri ca iti poate imbunatati stilul de viata. Eu sunt pro interventii chirurgicale estetice, daca acestea sunt facute cu moderatie, de catre un expert. Ce este prea mult intotdeauna strica, asadar cumpatarea este importanta atunci cand luati astfel de decizii. Dr. Calu stie acest lucru si este gata sa va indrume pe drumul cel bun. Aveti incredere in experienta acestuia si lasati-va pe mana lui, deoarece aveti siguranta si garantia ca sunteti pe maini bune.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *