149756_513302605368788_1868154926_n

Tot mai multe persoane isi doresc sau au deja un site mai simplu sau mai dezvoltat, fiecare dupa cat poate sa investeasca in asemenea lucruri pe care noi romanii habar nu aveam acum 10-15 ani

GreenSphera ( http://greensphera.ro/ ) este un site online ce va poate oferi serviciile sale pentru a va putea construi mai multe tipuri de site-uri si administra pagini web dupa buzunarul fiecaruia. Daca veti intra pe site, o sa vedeti mai multe tipuri de oferte, cum ar fi:

  • F R E E – Site web gratuit , care se adreseaza celor care au proiecte originare, convingatoare si care nu au sustinere finarciara. Proiectele castigatoare vor obtine site web gratuit.
  • T E M P L A T E – Sabloane de site web , adica puteti sa optati pentru template si puteti sa va creati un site web singuri.
  • Simple- Site web de prezentare este un alt serviciu pe care GreenSphera va-l pune la dispozitie. Acest tip de site il puteti sa-l folositi pentru prezentarea pe Internet a ofertei de produse si/sau servicii a unei firmei sau pentru o persoana.

Alte oferte sunt:

  • C O M B I – Website de prezentare complex, adica consultanta, realizare, implementare si administrare de site-uri web complexe utilizand unul dintre CMS-urile puse la dispozitie gratuit pe Internet.
  • D I N A M I C – site web cu baza de date, adica va ofera sansa sa puneti  programe suplimentare in cadrul site-ului. Folosind PHP si Apache, accesand fisierele din bazele de date MySql
  • F L A S H, adica site web de prezentare dinamic realizat in Flash.

Site-ul va mai pune la dispozitie oferte la preturi convenabile de

  • Logo design
  •  Fotografii pentru nunti sau alte evenimente, diverse sedinte foto. fotografii de produs de mai multe tipuri.

Daca va intereseaza aceste lucruri prezentate, atunci intrati pe http://greensphera.ro/ si n-o sa regretati. Mult succes!

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *