Am un prieten foarte bun care adora pestii. Noi am crescut in acelasi cartier. Si acum ne petrecem zilele de nastere impreuna. De cand m-am dus la el acasa prima data, avea pesti in acvariu si era foarte mandru de ei. De mic el avea grija sa le schimbe apa din acvariu, le cumpara hrana si tot ce mai trebuia. Eu nu am fost pasionata de asa ceva, eu mi-am dorit sa am pisici. Prietenul meu in timp si-a inmultit coletia de pesti, si-a luat si mai multe acvarii. Noi avem mai multi prieteni comuni si ne intalnim cu totii des in oras. De fiecare data nu poate sa se abtina sa nu povesteasca ceva de pestii lui. Visul lui era sa-si deschida un magazin cu pesti.

Anul asta amicul meu a avut un mare eveniment in familie. S-a insurat si cu banii stransi de la nunta a decis sa-si deschida afacerea mult dorita impreuna cu alti prieteni.

Acum cateva saptamani m-a sunat sa ma intrebe daca stiu vreun site ce are spre vanzare benzi adezive. Eu nu am avut treaba cu chestii de acest gen, dar cum eu petrec mult timp pe internet, m-am documentat. Mi-a atras atentia un site. Benzile adezive oferite de Pin.ro sunt folii adezive, pentru utilizari industriale, pentru montaj mochete si carpete, precum si modele buretoase. Aceste tipuri de benzi au o aderenta buna pe diferite suprafete. Imediat l-am sunat pe prietenul meu si i-am spus ca i-am gasit ce-i trebuie, adica banda adeziva de pe site-ul Pin.ro la preturi bune.

De curand a fost ziua amicului meu. Cu aceasta ocazia mi-a multumit pentru ajutorul dat in legatura cu banda adeziva de care avea nevoie. A fost o petrecere fumoasa, ne-am distrat de minune pana dimineata. Ma simt norocoasa ca am asa un prieten. Sper sa aiba succes cu magazinul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *