Sigur ca economia primeaza cand dorim sa alegem anumite produse, dar pretul ei este uneori prea mare.

La o scoala au venit doua firme sa faca uniforme pe comanda elevilor: prima cerea preturi suspicios de mici, a doua mai mari. Multi parinti au ales primul furnizor de servicii si la nici o saptamana de la primirea uniformelor, sacourile au crapat pur si simplu pe elevi.

Sacourile nu au putut sa mai fie cusute, fiindca si materialul s-a destramat si numai carpirea ar fi fost o solutie de reparare, dar cum este incompatibila cu vremurile noastre, cei care au dorit o economie, au pierdut banii.

Parintii care au ales uniformele mai scumpe, dar mai bune pentru copiii lor, au scutit prin alegerea lor bugetul familiei de o cheltuiala inutila.

Si cu incaltamintea se intampla la fel. Persoanele cu resurse financiare limitate aleg cea mai ieftina incaltaminte, uitand un lucru esential: o pereche de pantofi din piele tine si 2-3 ani, iar in acest timp rupi 5-6 perechi de pantofi din inlocuitori, care in ultima vreme nu mai sunt atat de ieftini si se dovedesc mult mai avantajosi pantofii din piele.

La fel se intampla si cu pret cartus cerneala original, acesta se regaseste in calitatea printurilor si in prelungirea vietii imprimantei sau a multifunctionalei respective.
O fi el pretul cartusului original de doua-trei ori mai mare decat al celui reincarcabil, dar tot primul este mai bun!

Iata de ce este recomandat sa cumparati numai cartuse originale pentru dispozitivele la care tineti:
-tusul original, desi este foarte scump, nu blocheaza capetele de imprimare.
-printul iese impecabil, fara dungi pe suprafata acestuia sau portiuni din tiparitura sterse. Nu poti trimite unei institutii sau unei firme o fisa de inscriere cu o dunga inestetica pe mijloc sau cu rubrici imprimate atat de sters, incat nu pot fi citite. Ca si in cazul unei cereri scrise de mana si formularul, fisa, cererea tip printate te reprezinta, de aceea trebuie sa arate impecabil.
-documentele se imprima mult mai repede cu cartus original. Viteza de imprimare ajunge pana la 50 de kilometric la ora, in timp ce in cazul cartuselor reincarcabile trebuie sa astepti, mai ales daca ai sute de pagini de scos la imprimanta. Sa ne imaginam ca ne aflam la un centru de examinare, un centru de bacalaureat si trebuie multiplicate subiectele de examene, atat la proba de competente orale, cat si la examenele scrise!

Elevii stau deja in clase si asteapta cu mari emotii, supraveghetorii sau examinatorii asteapta sa primeasca dosarul cu subiectele si cu foile pe care le impart candidatilor. Numai un cartus original poate face fata unui volum atat de mare de printuri si la viteza care se impune.
-tusul original se usuca instantaneu, de aceea nu apar dungi sau pete pe printurile sau xeroxurile realizate cu el.
-cartusele originale contin mai mult tus decat cele reincarcabile, de aceea contribuie la economii considerabile, dupa cum am prezentat si la inceput. Cei care imprima multe documente si constant, sunt avantajati de cantitatea mai mare de tus din cartusul original.

In prezent, cumparatorii considera ca magazinul cel mai de incredere din tara in materie de echipamente si accesorii pentru imprimare este Cartushop.ro.
Firma conduce in topul preferintelor, deoarece:
-reprezentantii ei sunt cei mai buni si intelegatori consultanti ai momentului. Ei inteleg ca nu orice posesor de imprimanta sau multifunctioanala cunoaste principiile de functionare ale acestor dispozitive, de aceea raspund pe inteles intrebarilor tuturor si dau si cele mai bune sfaturi despre alegerea produselor
-specialistii de la Cartushop rezolva rapid orice problema a clientului lor, legata de montarea unor echipamente, cand cumparatorul nu stie sau nu poate si de repararea dispozitivelor.
-cartusele comandate sunt livrate la adresa indicata. Pot fi 5-10 cartuse originale, ele sunt aduse cu masina firmei prezentate mai sus, in Bucuresti la cateva ore de la plasarea comenzii.
-cartusele vechi, defecte sau folosite sunt preluate de masina care le-a adus pe cele originale.

Ce spuneti de toate aceste oportunitati? Ati mai gasit un furnizor de cartuse originale la fel de generos cum este Cartushop.ro?
Zeci de cartuse originale sunt in stocul acestui magazin, asteptand sa fie livrate si unele dintre ele sunt si la reducere cu 13 %.

Nu te bucura la economii de cateva sute de lei, cand este in joc viata imprimantei tale sau calitatea printurilor!

Cu toate ca sunt mai scumpe decat cele reincarcabile, cartusele originale contin o cantitate mai mare de tus de cea mai buna calitate si cu ele poti imprima munti de documente necesare.

In plus, tusul rezistent si de calitate, contribuie la realizarea unor printuri de calitate.

In cazul in care tii neaparat sa cumperi cartuse reincarcabile, ai grija de la cine le iei!

Cartushop.ro sta bine si la acest capitol, de aceea colaboraeza cu ei, sa primesti si reparatii, consultanta si ridicarea consumabilelor pe care nu stii unde sa le mai pui!

Daca nu ai inca o imprimanta acasa, este cazul sa iti cumperi una, mai ales ca magazinul prezentat de mine mai sus te va aproviziona cu cartuse si specialistii de la Cartushop.ro vor fi mereu alaturi de tine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *