Am cunoscut o fata pe internet care mi s-a parut de treaba. Vorbesc cu ea din ce in ce mai mult, incercam sa ne cunoastem mai bine, imi povesteste despre ea in fiecare data cand ne intalnim online. Intr-o seara mi-a spus ca sta prost cu banii, ca abia s-a angajat la un studiou de videochat pe care l-a numit videochat glamour pentru modelele care arata foarte bine.  M-a facut tare curioasa sa aflu ce face acolo, dar si cum s-a angajat, ce cerinte i-a cerut.

studio_videochat_romania

 

Fata mi-a povestit ca intr-o zi era foarte suparata ca nu-si gasea loc de munca, o vecina a venit in vizita la ea si i-a dat aceasta idee, sa caute pe internet site-ul s20.ro. Apoi a vazut ca nu se cere prea multe lucruri, avea peste 18 ani, stia limba engleza, si se promitea un salariu bun. Asa a ajuns sa dea interviu pentru acest job si sa fie acceptata.

Fata nu regreta ca lucreaza la acest studio de videochat, nu face mare lucru si toti angajatii sunt foarte draguti cu ea. Mi-a spus ca asa un servici usor unsi placut nu credea ca va avea vreodata. Isi face singura programul de lucru, trebuie doar sa fie 8 ore in 5 ture pe saptamana cand doreste ea. Echipa cu care lucreaza e una tanara si vesela. Dar cel mai incredibil lucru este ca in 2-3 luni poate castiga o multime de bani daca se tine de treaba si face ceea ce i se spune.  Munca pentru ea inseamna de multe ori distractiie, nu ceva obositor.

Cand fata vorbeste cu mine, imi spune ca avantajul ei este ca ea apare la videochat szb o indentitate falsa, nimeni nu stie e, dar ea poate afla de la clientii ce intra pe site multe lucruri interesante care uneori o face sa se simta foarte bine. Intr-o seara cand a aparut pe internet, era foarte fericita pentru ce i s-a intamplat la servici. A inceput sa-mi spuna ca in acea zi la servici cand era pe videochat a cunoscut un baiat care avea o depresie, il indemnase prietenii sa inre pe acest site sa discute cu fete, poate asa va uita ca l-a parasit iubita. Prietena mea era fericita pentru ca reusise sa-l faca pe acel baiat sa zambeasca la sfarsitul discutiei lor.

Dar tot ea mi-a zis ca uneori o deranjeaza faptul ca acest loc de munca nu e prea bine vazut in tara. Simte ca unii o arata cu degetul. Alteori se simte frustata ca nu poate sa se cunoasca cu un client careia ii place, nu poate sa-si dezvaluie adevarata indentitate.
Aseara mi-a zis sa intru pe acest site ca o gasesc multe articole interesante de citit. Aavut dreptate, imi place site-ul. Ma bucur ca am cunoscut-o pe aceasta fata, sper sa devenim prietene bune.

Distribuie

1 comentariu

  1. Faptul ca nu se cere experienta este unul dintre avantajele acestui domeniu de munca, multe persoane care au nevoie de un venit lunar sigur se pot angaja la un studio de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *