De ceva timp vorbesc pe internet cu o fata din Franta. Ea a doriit sa ma cunoasca mai bine. I s-a parut ca sunt o persoana de treaba in poze si s-a bucurat ca stiu si limba franceza. Eu as fi vrut foarte mult sa invat la scoala limba engleza, dar nu a fost sa fie asa. Franceza am inceput s-o invat din clasa a doua pana am terminat facultatea de Litere unde am fost la profilul romana – franceza. M-am bucurat atunci cand aceasta fata a dorit sa vorbim pentru ca eu de cand am terminat facultatea nu am mai avut nicio treaba cu franceza si mi-e frica ca o sa incep sa uit sa scriu si sa vorbesc aceasta limba, ar fi pacat daca s-ar intamplat asa ceva dupa atatia ani de studiu.
Cand am inceput sa comunic cu fata din Franta, nu am crezut ca relatia noastra de prietenie va fi tot mai puternica. Ma gandeam ca va fi doar cateva conversatii pe internet si atat. M-am inselat, cu fiecare zi in care am comunicat, am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, avem multe pasiuni in comun, gandim, avem aceleasi scopuri in viata. Acum ne dorim foarte mult sa ne cunoastem si in realitate, sa ne convingem daca ne intelegem tot asa de bine. Ea mi-a propus sa caut in Bucuresti unde locuiesc eu un apartament de inchiriatl unde sa stea cat timp ne vom cunostea mai bine in Romania. Un amic mi-a recomandat un apartament dragut cu platirea chiriei foarte avantajoasa. Necazul a fost ca usa metalica de intrare se inchidea greu. Trebuia sa caut pe cineva s-o repare pana vine prietena mea.

Am cautat pe internet si am gasit un site www.lacatus-bucuresti.com  care mi-a atras atentia imediat. Am luat legatura cu ei si mi-au zis ca ma imi trimite cand imi doresc un lacatus deblocari usi sa-mi resolve problema cu usa metalica de la apartament. Asa si s-a intamplat, ieri am scapat de grija usii, acum se inchide perfect.

Sper ca prietena mea sa se simte bine la Bucuresti, sa-i placa unde va sta. Imi doresc din tot sufletul sa ne intelegem la fel de bine de bine si cand ne vom vedea in realitate asa cum ne intelegem in lumea virtuala. Am ajuns sa ne spunem tot ce avem pe suflet, intre noi nu mai exista niciun secret. Eu asa simt acum, sper sa fie asa si cand va veni la Sebes si ne vom cunoaste.

Mai sunt cateva zile pana va sosi in Romania, voi merge s-o astept la aeroport. Am emotii de acum, nu vreau sa ma gandesc ce emotii voi avea la aeroport cand ne vom vedea pentru prima oara in viata noastra. Am multi prieteni buni care sunt alaturi de mine la greu, dar simt ca fata asta din Franta va deveni prietena care mi-am dorit-o toata viata mea, simt ca va fi prietena cea mai buna pentru totdeauna, ca pot sa ma baza pe ea in orice situatie. Abia astept momentul in care ne vom vedea

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *