Orice barbat este gardianul familiei sale, de aceea asemenea soldatilor care au fost primii care au purtat ceasuri barbatesti si el are nevoie de cel mai bun pentru a imparti corect timpul pe care sa-l petreaca in slujba celor dragi.

Ceasmania perfectioneaza barbatii, copiii si femeile in managementul timpului, prin miile de ceasuri pe care le pune la dispozitie.

Barbatul soldat se trezeste primul dimineata, in special in diminetile de iarna sa dea zapada de pe masina si sa faca partie ca doamna sa ajunga la serviciu, iar copilul la scoala, fara intarzieri.  Evident ca trebuie sa ia in calcul si perioada dezapezirii si circulatia grea fiindca:”iarna nu-i ca vara.” In diminetile racoroase de toamna, parbrizul trebuie curatat cu atentie de bruma si de frunze uscate. Tot soldatul executa muncile grele, saracul!

Iata primul motiv pentru care are el nevoie de cel mai bun ceas barbatesc  din lume! Un soldat nu are voie sa intarzie de la birou, nici sa uite ceva de pe lista de cumparaturi plasata de doamna “colonel”, dar nu i se permite nici sa intarzie in oras admirand masinile din parcare, anumite  balcoanele sau vitrine.

Pentru punctualitate exista cele 1325 de ceasuri barbati. La cate are de facut un barbat in perioada sarbatorilor mari, are nevoie de un ceas cu mecanisn automatic elvetian ca sa nu iroseasca o secunda.

De pilda de Craciun: el face aprovizionarea cu mancare si bautura, el cumpara bradul si tot el cauta cadoruri pentru cei dragi. Cum ea isi petrece zilele si noptile in bucatarie, soldatul da cu aspiratorul si la nevoie strange si bate covoarele!

Fiindca viata de soldat este asa de grea, merita si el un ceas cu pretul cuprins intre 2389 de lei si 11211 lei.

Ceasul barbatesc BULOVA ACCU SWISS MURREN – CHRONOGRAPH AUTOMATIC 63C116 va ajuta orice soldat al familiei sa avanseze in gradele iubirii.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *