Duminica noaptea vom intra in postul Pastelui care e cel lung post din an si cel mai greu de tinut avand in vedere primavara abia incepe, legumele se fac pe parcurs si cele pastrate peste iarna sunt pe terminate.

Eu am luat o hotarare o data cu inceperea postului. Mi-am propus sa mananc cat mai sanatos. De mult timp imi doresc sa fac acest lucru, dar niciodata nu am gasit momentul potrivit.

Prietena mea cea mai buna tot ma bate la cap sa incerc sa am un stil de viata mai sanatos. Ea o face de multi ani si ii merge foarte bine, e plina de energie in fiecare zi, nu are nicio problema de sanatate si arata superb.

Cand i-am dat vestea cea buna ca incepe sa mananc sanatos, imediat mi-a facut o lista de alimente ce trebuie sa cumpar.

Primul lucru ce am luat a fost ulei de floare soarelui. Imi place foarte mult sa mananc salate de tot felul si cum nu ma omor dupa uleiul de maline, prietena mea m-a sfatuit sa-mi iau ulei de floarea soarelui de pe site-ul Uleicardinal.ro pentru ca e un ulei natural, obtinut prin metoda presarii la rece, din seminte romanesti, atent selectionate, netratate termic sau chimic. Extrasul este facut printr-o tehnologie bio unica, ce se numeste Raw organic Cardinal Technology. Aceasta tehnologie a pastreaza integral toate elementele nutritive ale semintelor crude.

Semintele sunt cultivate pe campia Burnasului, o zona agricola extrem de buna, cu sol fertil, bogat in saruri minerale, cu o clima prielnica care asigura dezvoltarea celor mai bune soiuri de floarea soarelui. Din acest motiv uleiul este spornic, auriu, cu aroma subtila de floarea soarelui si un gust foarte placut.

De cand am cumparat ulei de floarea soarelui de pe site-ul Uleicardinal.ro, salatele au devenit mult gustoase. Abia astept sa vin acasa de la serviciu sa-mi fac una, sa mananc cu pofta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *