Saptamana viitoare voi pleca intr-o excursie mult visata de multa vreme. In aceasta perioada a anului programul imi e mai lejer la serviciu si din acest motiv am planuit excursia mea la Paris.

De mica mi-am dorit sa ajung la Paris, am invatat cu drag limba franceza, am citit foarte multe despre istoria si traditiile Frantei. Practic ador tot ce are legatura cu Franta.

Dupa ce mi-am luat biletul de avion spre Paris, am inceput sa caut sa-mi cumpar un troller de lux pentru a putea sa-mi transporta bagajul pe care il voi lua cu mine, intr-un mod confortabil si in siguranta.

Am o prietena buna care calatoreste mult. Am rugat-o sa-mi zica de unde sa-mi iau toller. Ea mi-a sugerat sa intru pe site-ul www.valigaria.ro. Pe acest site se vanda o gama larga de tollere de lux cu care poti sa calatoresti pentru o zi, o saptamana sau mai mult timp cu un design elegant si standarde inalte de calitate italiana. Sunt tollere incapatoare si compartimentate cat mai bine, astfel incat sa ai loc pentru haine, produse, documente, iar ele sa ajunga in siguranta pe timpul calatoriei.

Peste trei zile plec la Paris. Deja am inceput sa-mi fac bagajul, am inceput sa=mi aranjez hainele si tot ce voi avea nevoie in tollerul cumparat de pe Valigaria.ro. Ma bucur ca am ascultat-o pe prietena mea si mi-am luat tollerul pentru ca nu mai trebuie sa-mi fac griji pentru nu-mi incape in bagaj tot ce am nevoie. Mereu ma chinuiam sa inghesuiesc lucruri importante pentru mine in calatoriile facute in numeroasele genti.

Acum pot sa-mi pun tot ce imi trebuie pentru excursia la Paris in tollerul cumparat de pe site-ul Valigaria.ro. Asta ma multumeste foarte mult.

Abia astept sa plec, sa-mi indeplinesc un mare vis. O sa vizitez toate locurile renumite din Paris. Ma rog sa fiu doar sanatoasa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *