A venit in sfarsit vara. E anotimpul meu preferat,ador sa fac sport in aer liber. Imi place foarte mult sa ma imbrac in tinute lejere. Sper sa fie timp frumos, sa ma pot bucura de soare cat mai mult.

Acum cateva zile am avut de rezolvat ceva pentru un var cu care ma inteleg bine inca din copilarie. Mi-a dat telefon si m-a rugat sa-l ajut sa-si cumpere tricour barbatiii de calitate. M-am rugat deoarece nu e prima data cand il fac acest serviciu. E o persoana foarte pretentioasa la imbracaminte si isi gaseste cu greu ceea ce ii place cu adevarat. Nu are cea mai buna situatie financiara, se stie ca lucrurile de calitate au preturi mai mari.

Varul meu stie ca eu sunt la curent cu tot ce se intampla pe internet in legatura cu imbracamintea si cu incaltamintea. Eu nu sunt adeptul produselor scumpe, mereu am gasit lucruri de calitate la preturi avantajoase.

I-am promis ca il voi suna a doua zi sa-i dau adresa unui site de unde poate sa-si ia tricouri barbati de calitate la cele mai bune preturi. Inca nu aveam informatii despre un anumit site, dar in seara aceea am intrebat un amic.

Stiam sigur ca el ma informeaza corect cu ce am nevoie. Am incredere totala in el, nu am pus la indoiala ceea ce mi-a spus despre felamo.com. A doua zi

l-am sunat pe varul meu sa-i spun ca poate sa-si cumpere tricouri barbati de pe site-ul www.felamo.com. I-am dat adresa sa vada despre ce este vorba. L-am rugat sa ma anunte daca ii plac sau nu produsele de pe acest site.

Dupa vreo doua ore ma suna sa-mi spuna ca site-ul https://www.felamo.com/ este ceea ce ii trebuie, deja si-a comandat mai multe tricouri barbati. Era foarte incantat, mi-a multumit ca l-am ajutat inca odata.

Dupa cateva minute mi-a trimis pe mobil poze cu tricourile comandate. Si mie mi-au placut, sunt lucruri de calitate fara nicio indoiala.

M-am bucurat ca l-am putut ajuta, e un baiat bun, tin foarte mult la el. Sunt convinsa ca ar face orice pentru mine daca as avea nevoie de ceva. Pot vorbi orice cu el oricand. E genul de persoana care pune pe primul loc pe ceilalti din jurul lui. Il sfatuiesc mereu sa aiba grija mai mult de el, daca nu se schimba, va avea de suferit in viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *