Avand in vedere faptul ca a venit toamna, este normal ca toata lumea sa isi indrepte atentia spre incaltamintea inchisa, care sa protejeze piciorul de frigul care, incet, incet, se instaleaza. Nimeni nu isi doreste ca atunci cand sufla vantul sau cand temperatura aerului este scazuta, sa aiba vreo parte de picior descoperit care sa fie afectata. Cel putin la noi, temperaturile pe care le aduce toamna nu sunt deloc placute si nu nici sanatoase. Protejarea este foarte importanta.

 

incaltaminte-dama-2014-colectia-bally

O gama foarte larga de incaltaminte gasiti si in Craiova la Selgros. Odata cu iinceputul lunii septembrie s-a introdus si gama de toamana, asa ca gasiti tot ce aveti nevoie pentru perioada care vine atat pentru femei cat si pentru barbati si copii. Acestia din urma sunt cei care trebuie sa fie pregatiti foarte bine pentru ca a inceput si scoala si stim ca asta nu poate sa insemne decat un lucru: toamna e foarte aproape.

 

Insa daca doriti sa intram mai in detaliu in ceea ce privesc trendurile acestui an si acestei toamne, trebuie sa stim ca nu s-au schimbat foarte multe fata de anul trecut in ceea ce priveste incaltamintea barbateasca. De altfel, ei sunt destul de conservatori in aceasta privinta. Cu toate acestea, cuvantul cheie anul acesta este “indraznet” si cu atitudine.

 

La femei, bineinteles, lucrurile stau diferit. Acestea trebuie sa vina mereu cu ceva nou. Ce le aseamana este cuvantul cheie. Atitudinea este foarte prezenta si in incaltamintea pentru femei din aceasta toamna, insa nu in ceea ce privesc culorile, de aceasta data. Ci in privinta formelor. Varfurile foarte geometrice sunt foarte cautate si vor dfi de acum inainte pentru o perioada. In rest, trebuie sa va lasati purtati de imaginatie si de simtul estetic.

 

Selgros Craiova

Produse alimentare si nealimentare

Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud. DoljCraiova, , RO

Tel: 0251 305 000

Fax 0251 305 199

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *