Red-Reishi-300x155

Va propun un set de solutii complementare, naturale, pentru tratarea unor afectiuni grave precum, cancerul, diabetul, hepatita c, anemii, viroze, distrofii musculare, lupus, parkinson, osteoporoza si multe altele.

Tratamentul se bazeaza in principal pe imbunatatirea sistemului imunitar, prin administrarea unor suplimente alimentare organice, ce ajuta organismul sa lupte impotriva agresiunii agentilor patogeni.

Produsele pe care vi le prezentam sunt de calitate deosebita.

  • Suplimentele din ciuperci medicinale vin din laboratoarele din Statele Unite ale companiei Aloha Medicinals Inc
    Produsele oferite sunt Certificat Organic, toate produsele sunt naturale si folosite in cele mai de calitate suplimente disponibile astazi. Produsele nu contin aditivi sau agenti de conservare.
  • Concentratele de plante sunt produse de compania germana Schoenenberger, parte a grupului Salus -un lider de piata în industria alimentara si de sanatate
  • „Cancerul: un diagnostic care sperie pe oricine (barbat sau femeie, tanar sau batran, bogat sau sarac). De ce? Deoarece medicina alopata, la ora actuala, este neputincioasa in fata unui cancer in stadii terminale (III sau IV). Tot ce poate aceasta oferi in prezent, in asemenea cazuri, este un tratament paleativ (si in nici un caz unul curativ). Prin articolul de fata prezentam o alternativa la acestea sau, daca nu, un remediu cel putin complementar.

Foarte putini medici stiu insa cum actioneaza ciupercile. Si anume, ca ANTIANGIOGENETIC (de la „angio” = „vas de sange”; respectiv „genesis” = „formare”), adica este inhibata formarea vascularizatiei din tumorile maligne solide (primare sau metastaze), acestea fiind astfel lipsite de aportul de oxigen si substante nutritive. Concluzia fireasca este ca, la o doza bine stabilita, tumora primara si metastazele pot fi oprite din evolutie, iar sistemul imunitar isi va putea face treaba, adica sa omoare celulele neoplazice, care oricum nu mai sunt recunoscute ca „celule self”. Nu mai spunem cat de benefic ar fi ca acesta (sistemul imunitar) sa mai fie si stimulat!

Putini oncologi recomanda acest produs bolnavilor de cancer din Romania (posibil sub 1%). De ce? Este foarte simplu: nici in facultatile de medicina din Romania si nici in multe facultati de medicina din alte tari nu se spune nimic despre „produsele naturiste” in general, care nu sunt considerate medicamente, ci suplimente „with no medical claims” (adica nu este voie sa fie facute afirmatii medicale cu privire la utilizarea acestora), dupa cum spun anumite voci din forurile de avizare. Oare chiar asa sa fie?

Prin utilizarea produselor naturiste pe baza de ciuperci s-au obtinut in primul rand rezultate spectaculoase in multe boli ce au ca suport angiogeneza, precum: cancere de toate tipurile, hepatite, lupus, diabet, psoriazis, artroze, poliartrita reumatoida, retinopatie diabetica. Cele mai spectaculoase rezultate au fost consemnate in reumatisme, prin efectul antiinflamator pe care il exercita mucopolizaharidele care se afla in ciuperci, alaturi de proteinele cu efect antiangiogenetic si de sarurile fosfo-calcice.”

Cu mii de ani in urma, oamenii au inteles ca anumite plante sunt folositoare vindecarii diferitelor boli. Acum, avem tendinta de a uita ca din NATURA, inca, vin aproape toate medicamentele. Nu din laboratoare, ci din NATURA.

Plante, animale, minerale. Toate acestea sunt folositoare in lupta noastra pentru sanatate. Dar de departe, cel mai mare grup de substante vine din Regatul Ciupercilor. Practic toate antibioticile, medicamentele anti-respingere pentru transplantul de organe, medicatia contra excesului de colesterol si multe alte medicamentelor vin din Regatul Fungilor ( a ciupercilor).

Dr. Mirels Wagner

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *