Ipackonline este un producator de cutii de carton de inalta calitate, care ofera solutii logistice eficiente producatorilor de vin, distribuitorilor de pizza, dar si persoanelor care necesita cutii carton pentru depozitare.

De ce multe magazine aleg sa investeasca in cutii transport sticle?

În primul rand cartonul este un material reciclabil care nu costa foarte mult si poate fi obtinut relativ usor. Cutiile iPack prezinta propietati foarte bune pentru ca sunt rezistente la schimbari de temperatura si sunt un mijloc perfect de a proteja sticla.

Cartonul ondulat este materialul de ambalare cel mai potrivit pentru multe marci si industrii. Productia de inalta tehnologie asigura ca materialul poate transporta o gama larga de greutati, protejeaza impotriva umezelii si ofera solutii de ambalare durabile.

Mai mult, cartonul ondulat este foarte personalizabil si rentabil. Sa aprofundam putin mai mult lumea cartonului ondulat si sa aflam ce mai are de oferit din punctul de vedere al unui designer de ambalaje.

Cartonul ondulat este fabricat din hartie ondulata cunoscuta sub numele de „canelura”. Este o solutie de inalta tehnologie, care utilizeaza sisteme avansate de proiectare si fabricare cu ajutorul computerelor. Acest design ajuta cartonul ondulat sa fie cea mai buna alegere pentru multi designeri de ambalaje.

Cartonul ondulat protejeaza

Cutia din carton ondulat este ca o perna stabila pentru orice produs, pastrand articolele in siguranta in timpul transportului si manipularii pe distante lungi. In functie de cantitatea de protectie necesara, cartonul ondulat poate varia in dimensiuni si grosime.

De asemenea, cartonul ondulat pastreaza umezeala departe de produse, ceea ce este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste pentru perioade lungi de transport.

Cartonul ondulat este personalizabil Am mentionat deja ca grosimea cartonului ondulat poate fi ajustata pentru a se potrivi perfect pentru orice produs. Mai mult, cartonul ondulat poate primi diferite acoperiri, tratamente si adezivi si poate deveni chiar rezistent la flacari.

Cartonul ondulat este disponibil in toate dimensiunile si poate fi pliat cu usurinta in diferite forme pentru a-l face sa se potriveasca perfect oricarei industrii. In plus, optiunile de imprimare sunt, de asemenea, personalizabile pe scara larga.

Cartonul ondulat este rentabil si durabil

Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai rentabile cutii disponibile. Nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea si umplerea cutiilor. In afara de aceasta, ondulatul este destul de usor de reciclat, iar cutiile pot fi pliate inapoi si depozitate pentru utilizare ulterioara.

Principalul avantaj ecologic al cutiilor ondulate este acela ca sunt fabricate dintr-un procent ridicat de hartie reciclata, cutii de carton sau ziare si pot fi reciclate din nou dupa ce au fost utilizate. In mod similar, majoritatea ambalajelor ondulate sunt realizate fara coloranti sau inalbitori, ceea ce inseamna ca poate fi distrus si eliminat mai usor in natura decat alte tipuri de materiale care contin contaminanti. Fabricate din pasta de hartie, ambalajele din carton ondulat sunt fabricate in principal din lemn de pin cu crestere rapida, dar pot fi create si din aschii de lemn si materiale ramase dintr-o serie de procese de fabricare a hartiei. In plus, majoritatea ambalajelor ondulate sunt alcatuite din aproximativ 70% pana la 100% din material reciclat. Furnizorii care produc cantitati mari de ambalaje ondulate recolteaza de obicei materiale din paduri gestionate si durabile – si inlocuiesc copacii recoltati cu rasaduri pentru a incepe din nou procesul.

Ambalajele din carton ondulat nu numai ca sunt usor reciclabile si regenerabile, dar pot fi, de asemenea, refolosite ca atare, contribuind la reducerea in continuare a costurilor ambalajelor si a impactului asupra mediului.

Multe stiluri de cutii ondulate sunt concepute pentru a fi usor pliabile si complet reutilizabile. Majoritatea cutiilor nu sunt aruncate imediat, deci de ce sa nu profitati la maxim de durabilitatea lor.

Cartonul ondulat este cunoscut pentru ca este o solutie solida, robusta, care poate transporta o gama larga de greutati – astfel incat carcasele pot fi utilizate din nou si din nou pentru o gama larga de produse.

Si cand cutiile si-au facut treaba, consumatorii le pot reutiliza in continuare pentru depozitarea documentelor sau ca protectie pentru pardoseala la redecorare, de exemplu. Si, cand au terminat cu ele, consumatorii le pot recicla pur si simplu.

Alege cutii transport de Ipackonline pentru beneficia de cea mai buna experienta logistica!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *